TYROS 4 DO-RE Müzik te satılmaya başlamış...

• Konbuyu başlatan twona77
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 9
  • Görünümler : 6K

twona77

Genel Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha S970 + Yamaha A2000+Emo
Yamahanın son bombası TYROS4 uygun bir fiytla pazara giriş yaptı. Önceki model olan TYROS3 e oranla gayet başarılı bir rakamla satışa sunulduğunu düşünüyoum. Şu anki peşin fiyatı 7400 tl olan klavyeyi biraz pazarlık ile 7250 tl gibi almak mümkün...

Uploaded with ImageShack.us

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: TYROS 4 DO-RE Müzik te satılmaya başlamış...

fr den slmlar alacak arkadaslara hayirli olsun ben gecenlerde biraz urasdim muzik mazasinda super allah sansini tyros 2 ve abisi 3 benzetmesin setsiz kalmasinda millet kalite gorsun bari ne diyelim zaten bende seti bekliyorum olsa 1 ay once almisdim

ALLAHTAN uygun yanı bıde uygn olmasaa 10000 tl olcakkk :)

ALLAHTAN uygun yanı bıde uygn olmasaa 10000 tl olcakkk :)

t3 çıktığında 8500 tl para istiyorlardı, bence t4 bu fiyata uygun. şimdi t3 lerinde 2. el fiyatları düştü, çünkü t4 sıfırı t3 den daha ucuz...

bugun ıyı bır sahne ıcın roland gw8 ve yamaha or 700 fazlasıylaa yeterr butun guncel saundları yakalayabılırısınızzz bu kadar paraya gerenek yonk benceeee

frden slmlar ya bu is ayni araba modeli gibi 2005 model arabayla 2010 model nasilki ayni degilse buda ayni tabiki or700 bir dugun icin fazlasiyla yeterli ama kalite artiyor oyle olunca herkes isderki en iyisini kullansin frde tyros4 suan 4280 euro xxl tr gene ucuz burdan

benım demek ıstedıgım su aletlerın ıyılıgı kotulugu degıll ne kadar paralar kazanıyoruzkı bu paraları verelım cıhazlara bu benım fıkrımm bencee or 700 ve roland gw 8 ıle ıkı sbırlıktee cok guzel muzık yapılırr ogw 8 batı tonları fazlasıyla ıyı alette rıtımde yazılıyyoorr bu cıhazda rıtım yazan bırı olarak butun guncel saundları yakalamak mumkun ben tyros ıkı vede ucede baktım teknık olarak guzel cıhaz bence tyros3 2nın bıraz makjaj lanmıs halı 4 ıcın bırsey dıyemem henuz bakmadım zaten 5 oktav olması benım ıcın buyuk eksı benım olmazsa olmazımdır 76 tus en azındann dıyceksınızkı gw or700 61 tus bırnı sırf pıano olarak kullanabılırsınızz bunun ıcınde gw 8 azlasıyla yeterr ben sahnede roland g70 ve or 700u bırlıkte kullanıyyoorum or 70 ve gw8 ın hafıf olmalrıı buyuk avantaj sonuctaa hepsı ıyı klavyeee basarılı cıhazlarr ALLAH herkese gonlundekı klavyeyyı almayı nasıp etsınn buradakı amcım kımseye muhalıf olmak yadaa cıhaz kotulemek degıldırrr ayrıca burhan abı msn eklersende sevınırrımm ildemirel57@hotmail.com

yamaha motif XF6 nın do re de 4600 tl den satıldığını düşünürsek fiyat performans olarak tyros4 ün çok pahalı olduğu düşünülebilir. Zira XF6 75o MB lık rom ses ve performas ses kalitesi olarak tyros 4 den çok üstün.....

Moderatör tarafında düzenlendi:

bugun ıyı bır sahne ıcın roland gw8 ve yamaha or 700 fazlasıylaa yeterr butun guncel saundları yakalayabılırısınızzz bu kadar paraya gerenek yonk benceeee

Profesyonel düşünenler için T3 ve T4 harika aletler ve ne or 7oo'ün nede gw8'in yanından bile geçemez bu aletler ancak iyi birer yedek olurlar.

konu baska yerlere cekılıyyoorrr ben onları kıyaslamadım benım demek ıstedıgımm o aletlere bu kadar paar vermeye gerenk yok daha az para odeyerek de cok ıyı seyler yapılabılırrr herhalde onlarla bu kıyaslanmazz kımse sıze t4 veya t3 var dıye fazla para vermezz uretken vede ıyı muzısyenlerr ıcın bu ıkı cıhaz yeterlı bencee tabıkı bırseylerın farkındayyıız oyle olmasa pıano calmak ıcın kurzweıl sp2xe para vermeyyıızzz