Tyros3 Sesi Çekme ?

• Konbuyu başlatan Djorhan
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 3K

Djorhan

Altın
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Klarnet
Arkadaşlar tyros 3 e arabesk zurnayı attık yalnız korgdaki gibi sesi örnek re ye mi ye fa ya çekemiyoruz. bu olayı nereden gerçekleştirebiliriz ?

sol notasında arabesk zurnanın meyanlı bir notası samplesi var ama bu la da iken geçerli oluyor sol'e veya başka bir karara cektiginde yerleri degişiyor. korgda biz bunu ince ayarlardan transpose tune si ile oynuyorduk sol'e çektigimizi var sayalım kaydediyordu böylece la arabesk zurna sol arabesk zurna olarak iki tane ses oluyordu. bunu tyros 3 de nere yapabiliriz bulamadık yardımcı olursanız sevinirim.

Cevap: Tyros3 Sesi Çekme ?

Kimse Bilmiyormu Arkadaşlar ?

bilen çıkmayacak galiba :)

birazdan ilker fatih damlar acele etme

walla burhan hocam çok iyi olur çok lazım bir özelllik. arkadasın tyrosu sezon kapandı bnde kalacak sezon bitene kadar alette set yapıcam 800 setlerini çevirmeye çalıscam kitlerini atacam. bana tyros 3 hakkında bilgi lazım biraz.

valla yapacaksan tyrosa korg ritimleri pek ic acici gelmiyor ben kendim yaziyorum artrik kendi ritimlerimi acizane bence sende oyle yap ama zaten baya ritim var tyros3 de ilker bu konuda fatihde yardimci olur

Arkadaşlar tyros 3 e arabesk zurnayı attık yalnız korgdaki gibi sesi örnek re ye mi ye fa ya çekemiyoruz. bu olayı nereden gerçekleştirebiliriz ?

sol notasında arabesk zurnanın meyanlı bir notası samplesi var ama bu la da iken geçerli oluyor sol'e veya başka bir karara cektiginde yerleri degişiyor. korgda biz bunu ince ayarlardan transpose tune si ile oynuyorduk sol'e çektigimizi var sayalım kaydediyordu böylece la arabesk zurna sol arabesk zurna olarak iki tane ses oluyordu. bunu tyros 3 de nere yapabiliriz bulamadık yardımcı olursanız sevinirim.

bu olay pc desktekli oluyor yamahada.yamaha kendi proğramı ile pc üstünde tone ve trans ayarları yapılarak oluyor..

programın ismi ne ?

artı yaptıgımızda do arabesk zurna re arabesk zurna diye profile usere kayıt edebiliyormuyuz ?