Ulusal Bayramlarımızın Kıymetini Unutmayalım

• Konbuyu başlatan omunal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 11
  • Görünümler : 2K

omunal

Moderator
Moderator
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ROLAND E70 & KORG PA800 256 MB V2
Sevgili dostlar eğitim camiasından bir insan olarak öncelikle formumuzdaki tüm çocuklu üyelerimizin çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutlarım..Birazdan göreve gideceğim ve o coşkuyu öğrencilerim ile doyasıya yaşayacağım.Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün toplumumuza kazandırdığı bir çok önemli değerlerden sadece birisi bu..Lütfen sizlerde bu coşkuyu çocuklarınıza yaşatın..Haydi üşenmeden sizlerde mümkünse bu okul yada stadyum törenlerine katılın..Mümkünse demolarınızı burada paylaşın bugün onların günü yani geleceğimizin günü.Ne olur bu değerlere ömrümüz boyunca sahip çıkalım..Saygı ve sevgilerimle...

Cevap: Ulusal Bayramlarımızın Kıymetini Unutmayalım

Günaydın teşekkürler sağolun öğretmenim

cocukken cok güzel olurdu eskıden.hemen bır bayrak alırdık.carşıya koşardım.oysa şimdi ekmek alırken baktım.hergün balkonlarına bayrak asan ınsanlar fosur fosur uyuyorlar.komşuma cocukları uyandır bayrama gidelim dedım yatsınlar ya cocuklar dersane sınav yoruluyorlar zaten dedı.

Türküm demenin neredeyse kusur sayılacağı bu bahtsız günlerde anadolu toprağında küllerinden doğan bir milletin ferdi olmaktan gurur duyuyorum. etnik milliyetçilik yada dinsel milliyetçilik yakıştırmaları bi yana kültürüne ve özüne sahip çıkan insanın milletine sahip çıkmaması şuursuzca olur. bu böyledir. iş aynı ülke içinde yaşamaya gelince her fert o ülkenin vatandaşıdır haklar eşitçe bölüşülür vergiler de eşitçe ödenir bu o ülkenin halkının onlara yüklenilen görevidir. devlet mantığında kimin ne olduğu önemli değildir ama ben köyümün dağlarında yürüyüp yüksek sesle bu ülkeyi oluşturmuş adı yerli yabancı tarih kitaplarında geçen Türk insanlarına avazım çıktığı kadar Türküler söylemeyi bi görev bilirim.

23 Nisan Tüm Dünya Çocukları için olan bir bayramdır, işte büyüklüğümüz çok açık şekilde ortada...

Değerlerine geçmişine tarihine kültürüne diline dinine sahip çıkmayan millet yok olmaya mahkumdur,

sırf siyasi seçiminden dolayı evlerine bayrak asmayan bir kitlenin oluştuğu bir bayram yaşıyoruz...yazık da ne yazık memleketin haline...

Kurban olayim o asilmasindan korkulan bayragin rengine.. ayina yildizina..o bayrak ne bedellerle dalgalaniyor vatanimda.. elbet milli suuru tekrar hatirlayacak bu millet..
Her narkozdan sonra bir uyanma safhasi vardir..

Duyarlılık gösteren herkese sonsuz teşekkür ederim Hatay İskenderunda en azından kendi okulumdan söyleyebilirim ki muhteşem bir kutlama oldu..Çok sayıda öğrenci veliside katılmıştı..Her tarafta bayraklar , süsler ; okul tam bir şenlik yeriydi ..2 - 2,5 saat planlanan gösteri saat 9 'da başladı ve saat 13:00 'a kadar devam etti.Yorumlarınız için duyarlılığınız için çok ama çok teşekkür ederim.Saygılarımla

Bu topluma yüz yıllardır diz çöktüremediler. Bu yüzden kaleyi içerden feth etmek için, birlikte kardeşce yaşayan çeşitli etnik gruplar üzerine çok oyunlar oynandı, oynanmayada devam ediyor. Sadece Türkiye'de değil, tüm ortadoğu üzerinde oynanan bir oyundur bu. Kimsenin bundan zerre kadar şüphesi olmasın arkadaşlar, ne yazık ki gerçek bu. O yüzden milli ve manevi değerlerimize; hem 23 nisanımıza, hem Atatürk'ümüze, kurban bayramımıza, camimize, sağcımıza, solcumuza, hocamıza, osmanlımıza, geçmişimize, netice olarak geleceğimize sahip çıkmalıyız. Ben şahsen tüm insanların kardeş olduğuna ve dünyayı nasıl daha iyi şartlarda yaşanacak bir yer haline getirebiliriz'e inanan bir insanım. Lakin dünyamızdaki temel yaşayış bu şekilde şekillenmediği için, vatanımıza, milletimize sahip çıkmalıyız. Aksi halde Türkiye diye bir şey kalmaz.
Nice 23 Nisan'lara.