v2 plusa reg yapabilecek arkadaş aranıyor yardımm

hakan_erz

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
yamaha or700v2pulus
ben sesleri ayarladım da reg yapamadım bilen biri yardım edere sevinirim 700v2

Cevap: v2 plusa reg yapabilecek arkadaş aranıyor yardımm

Merhaba. Aslında OR 700 ile ilgili her şey Yamaha bölümünde var. Ayrıca Salimin açıklamaları, videoları var.
Reg yapman demek 8'lik paket olarak klasör yaratman demek. Sana bir kaç kolaylık önereyim.
1. USB flash bellek kullan. İçine REG adında bir klasör yarat. Onun içinde de kaç tane Reg klasörü yaratmak istiyorsan isim vererek yarat.
Örneğin, ana klasörün ismi 'RİTMLER' olsun. Onun içindeki klasör isimleri de aşağıdaki gibi olsun. Unutmaman gereken bir şey; Reg' i sadece sesler için yapmazsın. (İstersen tümünü bir reg dosyasında yaratabilirsin.=
Sanat 1
Sanat 2
Halk 1
Halk 2
Dans
Şimdi USB' yi takıp orgu açtığında Ekranda usb' yi seç.(Tab tuşlarından.)
Sonra ' J ' tuşunun sol tarafında gördüğün isim seçili olan reg' dir. ' J 'ye bas. Biraz önce sıraladığımız tüm tlasörleri göreceksin. O klasörlerden birini seç.
Exit tuşuna basarak ana ekrana dön. Şimdi J tuşunun yanında yükleme yapacağın Reg klasörünün ismini görüyorsun. Sonra yapacağın şey, hafızaya alacağın sesi seçip Mem tuşuna basman ve yükleyeceğin klasör adını seçip 'OK' demen. 8 Tuşuda doldurduğunda, başka bir Reg hafızasına geçmeye çalıştığında sana yapılanları kaydedip - kaydetmiyeceğini sorar. Evet diyerek aynı adımları tekrar et.