yamah ustalarindan bilgi. 2

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 4
  • Görünümler : 2K

kartol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr or700 v2
Slm.kusuruma bakmayin ha bire soru soruyorum.siz olmasaniz bu org u ne orenebilirim nede cozebbilirim.hocalarim or700 de ekranin altinda 8 tane tus var adini unuttum isteyim simdi bakamadim da.onlari nasil ayarliyoruz.fonksiyonu ne?

Cevap: yamah ustalarindan bilgi. 2

abi sen hangi şehirdesin, ankaraysa bi gel yanıma :) çok ciddiyim güldüğüme bakma, o 8 tuş registration memory tuşları, o tuşlara ses, ritim, tempo gibi ayarları saklayabiliyosun ve çok fonksiyonlu tuşlar, kilitleme sayrsinde, ister sadece ses saklıyosun, yada ritimleri falan filan bayagı bi mevzusu var yani:) zamanım olsaydı detaylıca anlatırdım

Rustem baba saol.abi zamanin olursa bu aksam detayli yazarmisin?aksam eve gidince urasayim aletle.bu arada cok saol dayi.istanbuldayim

abi aslında bu bilgilerin sitede mevcut olması lazım şöyle bi kurcala siteyi bulamazsan yine bakarız

Soru sormanız, merak etmeniz, öğrenmek istemeniz çok normal. Ve bu sitede herkes elinden geldiğince size yardımcı olmaya çalışır. Fakat klavyenin her fonksiyonunu, her tuşunu öğrenmek için ayrı ayrı konu açmanızın çok da doğru olacağını düşünmüyorum, zira bu şekilde öğrenmeniz de çok zor. Forumda OR 700 hakkında birçok bilgi bulabileceğiniz konular var bunları dikkatlice okuyup inceleyin. Aletin türkçe kullanma kılavuzunu bulun, okuyun, inceleyin. Oradan da birçok bilgi edinirsiniz.
Tüm bunları yapmanıza rağmen yine de takıldığınız yerler olursa o zaman sorarsanız sizin için daha iyi olur diye düşünüyorum.