yamaha a1000 hangi ses dosyalarını okuyor

piyanist_dadas

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Medeli Mc 120
arkadaslar....yamaha a1000 hangi ses dosyalarını okuyor... kmp dosya falan var onalrı a1000 dosyasına çevirme imkanımız varmı....??? acilll yardım.....

Cevap: yamaha a1000 hangi ses dosyalarını okuyor

öyle bi durum ne yazııkki mümkün değil kardeşim sample ses okutma gibi bişr imkan söz konusu değil.fakat tr çalışması yapılıp içine türk ritmler ve sesler atıldı.

pekii teşekkrür ederim..üstadım... bu aleti çipliye çevirmek ne kadar..?? maliyeti en tutar...

.
Yamaha A1000 klavyenizi çhipli yani A1000TR modeline çevirmek, teknik ve fiyat bilgisi için DTL elektronik ile görüşünüz...

dtl 200 euraya yapıyor

100 euro ben sordum cip takma

arkadaşlar ben yamaha a 1000 tr orgumu yaklaşık 2 ay önce aldım.üzerinde türk ritimleri var çipli ve ayrıca diskettende ritimleri yürütüyorum.fakat sesleri yürütemiyorum,öncelikle ses dosyalarını orga nasıl okuturum.diskete sesleri yükledikten sonra user kısmına nasıl kayıt edeceğim?yani bu user ses olayı baya kafamı karıştırıyor arkadaşlar.ayrıca normal seslere nasıl derinlik yankı ve efekt reverb verebiliriz?song creator,daki menüler karışık efect ve derinlik veremiyorum.açıklayıcı bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler arkadaşlar roland exr 40 or,dan sonra yamaha,ya alışmaya çalışıyorum.

slm hocam;

1.Disketi yerleştir.
2.Ekranın sağ en üstteki new vce yazan tuşa bas.
3.Ekranın tam üstündeki ok işaretinden sağ taraftakine basıp flopy disket kısmına getri.
4.Açılan sayfada bir ses dosyası seç.Çalmaya başla yada ekranın alt kısmında copy tuşuna basıp.En yukarıdaki ok işaretinden sol yönlü olan ile user kısmına gel yine en alttan paste yazana bas kopyalama tamamdır.Ayrıca creator kısmına girip effect verdikten sonra altta bulunan save tuşu ile aynen kayıt yapabilirsin.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.ok

slm hocam;

1.Disketi yerleştir.
2.Ekranın sağ en üstteki new vce yazan tuşa bas.
3.Ekranın tam üstündeki ok işaretinden sağ taraftakine basıp flopy disket kısmına getri.
4.Açılan sayfada bir ses dosyası seç.Çalmaya başla yada ekranın alt kısmında copy tuşuna basıp.En yukarıdaki ok işaretinden sol yönlü olan ile user kısmına gel yine en alttan paste yazana bas kopyalama tamamdır.Ayrıca creator kısmına girip effect verdikten sonra altta bulunan save tuşu ile aynen kayıt yapabilirsin.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.ok

Slm Arkadaşlar bende de bir A1000 var Henüz yeni aldım ama çipsiz yalnız buna Disket teki midi dosyalarını bir türlü okutamıyorum.
okutamıyorum yalnız bir tanesini okuyor Diğerlerinide okutmak için ne yapabilirim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürü borç bilirim saygılar.

Slm Arkadaşlar bende de bir A1000 var Henüz yeni aldım ama çipsiz yalnız buna Disket teki midi dosyalarını bir türlü okutamıyorum.
okutamıyorum yalnız bir tanesini okuyor Diğerlerinide okutmak için ne yapabilirim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürü borç bilirim saygılar.

disketi tak ekrandan song bas flopi yazana gir karşında midiler bu arada orgun sol üstünde midi çalıyorsunya oradanda selec yaparak karsına çağırabilirsiniz