- Enst.
- Medeli Mc 120
arkadaslar....yamaha a1000 hangi ses dosyalarını okuyor... kmp dosya falan var onalrı a1000 dosyasına çevirme imkanımız varmı....??? acilll yardım.....
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
slm hocam;
1.Disketi yerleştir.
2.Ekranın sağ en üstteki new vce yazan tuşa bas.
3.Ekranın tam üstündeki ok işaretinden sağ taraftakine basıp flopy disket kısmına getri.
4.Açılan sayfada bir ses dosyası seç.Çalmaya başla yada ekranın alt kısmında copy tuşuna basıp.En yukarıdaki ok işaretinden sol yönlü olan ile user kısmına gel yine en alttan paste yazana bas kopyalama tamamdır.Ayrıca creator kısmına girip effect verdikten sonra altta bulunan save tuşu ile aynen kayıt yapabilirsin.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.ok
Slm Arkadaşlar bende de bir A1000 var Henüz yeni aldım ama çipsiz yalnız buna Disket teki midi dosyalarını bir türlü okutamıyorum.
okutamıyorum yalnız bir tanesini okuyor Diğerlerinide okutmak için ne yapabilirim? cevaplarınız için şimdiden teşekkürü borç bilirim saygılar.