Yamaha a2000 emo set konusu.

meyankolik

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA900
Merhaba arkadaşlar.Son duyumlarıma göre haziranda a2000 emo set çıkıyor.Bir arkadaş bugün aramış Emrah bey setin haziran da çıkacağını vede beklediğimize deyeceğini söylemis.Tüm A2000 cilere hayırlı olsun.

Cevap: Yamaha a2000 emo set konusu.

sıcağa kalmasaydı he he he :)

Emo Emrah arkadaşımızın okuma yazması kendisini ifade yeteneği yokmu da devamlı başka insanlar aracılığıyla düşüncelerini ,yaptıklarını yapacaklarını öğreniyoruz...Merak ettim....

Emo Emrah arkadaşımızın okuma yazması kendisini ifade yeteneği yokmu da devamlı başka insanlar aracılığıyla düşüncelerini ,yaptıklarını yapacaklarını öğreniyoruz...Merak ettim....

evet aynen öyle valla sözüm kimseye değil biri çıkıyor aradım şu zaman çıkacakmış diyor konu dönüyor dolaşıyor sonra kendiside inanıyor
arkadaşlar benim şahsi görüşüm şudur eğer ben bu alet için ticari bir set yapsaydım ve çeşitli sebeplerden dolayı piyasaya süremeseydim ve benide set için sürekli arayıp sorsalardı bende set için olumsuz cevap vermezdim ortam soğutmamak için yarın çıkacak haftaya çıkacak falan filan işte

Tyros setle beraber cikar bence :D

gercekten size katılıyorum nezaman cıkacağı bellideil ama emrah beyde cıksada ben set yapıyorum şu gün bugün dese veyada böle bir calışmam yokdese gercekci olur bende aradım bana set yapılıyor dendi ama setin nezamn cıkcağı sorum do re müzik bile bilgi vermiyor saolsun cevap dahi yok

Yamaha kilit programini yolladigi gun set cikar ;)
Cekik gozlulerde bu isin ilaci malesef....

Yaa ne kadar büyüttünüz arkadaşlar! Adam yapıyor işte seti ve en geç ramazanda çıkacak, ille ''SET GELİYOR HEE BEKLEYİN'' mi demesi lazım? Çıkarsa nasipse alırız çıkmassada can sağlığı olsun. Ama bu şekilde yazılar yazarak kimseyi yaptığı işten soğutmayada hakkımız yok..

Emo bu setten nasıl para kazanacak çok merak ediyorum. Eğer kazanacak olsa tyros a çoktan yapardı. Bence Emo dan değilde Salim, Batuh ve Can Başar dan yamahacılar medet umsalar daha mantıklı olur. Taaaa eski konulardan birisi vardı or700 için "emo yaylı ve iki ritim " diye bence birşeye benzemiyordu ama binlerce akıllı teşekkür mesajı yazmıştı çok komikti.

Emo bu setten nasıl para kazanacak çok merak ediyorum. Eğer kazanacak olsa tyros a çoktan yapardı. Bence Emo dan değilde Salim, Batuh ve Can Başar dan yamahacılar medet umsalar daha mantıklı olur. Taaaa eski konulardan birisi vardı or700 için "emo yaylı ve iki ritim " diye bence birşeye benzemiyordu ama binlerce akıllı teşekkür mesajı yazmıştı çok komikti.

Abi Tyros'ta user dataları koruyacak bir sistem yok o yüzden Emo yaptığı çalışmalar için Do-Re'den peşin bir para alacaktı ve Do-Re de bu seti dağıtacaktı.

Ancak A2000de protect yani korumalı veriler oluşturmak mümkün. Yani orgun seri numarasına endeksli setler oluşturulabiliyor. Bu durumda Emo ve Emo gibi ücretli çalışma yapan arkadaşlar kendi setlerini hazırlayıp satabilirler ancak bildiğim kadarıyla tek eksik bu setleri korumalı yapan programın eksikliği.