Yamaha a2000 ud macun deneme

meyankolik

Gold
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA900
Merhaba arkadaşlar kafam biraz çakır kafama göre bişiler dolaştım umarım beyenirsiniz.Sağlıcakla kalın.:D:Dhttp://www63.zippyshare.com/v/82954868/file.html.........Zippyshare.com - mk-macuns.mp3

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Yamaha a2000 ud macun deneme

İlk kutlayan ben olayım. güzel olmuş. O ud sesi nedir öyle ya. Tavırlar falan süper :)

İki duble daha at sonra bi demo daha bekliyoruz bak ona göre :D:D:D

tek kelime ile harika coşkun sabah'tan ezgilerle bizleri adeta büyülediniz,demolarınızın devamını diliyorum...

eline saglik guzel olmus ama insallah Gun gelir alkolu birakirsin nasip olursa yilbasinda tam 1 sene olacak icmeyeli darisi basina ;)

frden slmlar gercek super olmus abi bu a2000 dehset valla su sesler tyros serilerine neden yapilmaz anlamam ah ulan emo yakdin milletin 10 bin tl lik cihazlarini hehehe tyrosdaki sesler yeter heheheeh

Yorumlar için tesekürler emo usb aldığımda daha sağlam udlarla demolar gelecek.

eline saglik guzel olmus ama insallah Gun gelir alkolu birakirsin nasip olursa yilbasinda tam 1 sene olacak icmeyeli darisi basina ;)

Benimde tam 2 sene oldu şükürler olsun. Hayatım düzene girdi. Bende tavsiye ederim.

Gùzel olmuş abi döktürmüş yine alkol muhabbetine gelince yılda 3kez yeterli kanı tazeler.duyguları canlandırır.:)

Bence Emo usb alma:)bu seslerden böyle yapıyorsan emo usb deki seslerden neler yaparsın!o sesler adamı alkolik yapar söylemedi deme:)Bu arada paylaşım için teşekkür ederim.

saat 12:34 dınledım demoyu yorumlara bakmadım dınlerken ıcımden bune ya bı duble vıskı atsammı dıe gecırdım sonra yorumlara baktım .)cay a devam :)