YAMAHA A300tr KULLANAN KAÇ KİŞİYİZ ARKADAŞLAR? A300tr ci ARKADAŞLAR BURAYA

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 4K

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
A300tr kullanan arkadaşlarımı bu başlık altına bekliyorum. . Bilgi paylaşımları yapalım biraz. . Bu org hakkında çoğu arkadaşımız bazı ayarları bilmiyor. . . Ufak tefek ayarlarla orgu büyük ölçüde değiştirmek çok kolay. . Konuyu mobil internetten açtığım için fazla uzatamayacgm. . A300 cu üstadlarım konunun altına yazın paylaşıma başlayalım bi yerden. . SAYGİLAR

A300TR SEÇME SETİM NASIL OLMUŞ? YORUMLARA AÇIK.. ELEŞTİRİN

http://www.facebook.com/photo.php?v=1843378462700

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: YAMAHA A300tr KULLANAN KAÇ KİŞİYİZ ARKADAŞLAR? A300tr ci ARKADAŞLAR BURAYA

hacı,ben 300 v2 kullanıcısıyım,tarzım halk müziği,bence bu org halk müziği çalışmasında amatörler için ideal bir org.özellikle 7/8 halk1, pop/halk, vahde1,10/8sanat, 4/4halk ve sayamadığım diğer ritimler,hepsi bir harika,bence aletin tek eksiği seslerin biraz amatör kalması,ben ses konusunda sayın can başarı aradım ve sordum a300 için yeni bir ses çalışması yada güncellemesi olacakmı diye?hayır olmayacak dedi.ama yinede bu haliyle bile ideal bir alet,bu aletin alt yapısını tasarlayıp bizlere sunan sayın can başar,a teşekkürler,ayrıca sizede teşekkürler :)

Cevap: YAMAHA A300tr KULLANAN KAÇ KİŞİYİZ ARKADAŞLAR? A300tr ci ARKADAŞLAR BURAYA

bende geçen gün a300 tr mi v2 yaptırdım org çok değişti gerçektende can başar a ve emeği geçenlere teşekkürler v2 haliyle düğün bitirilir diye düşünüyorum :)

yararlı bir konu olmuş. ben de bikaç tane ufak ipucu veriyim bari :)

reverb tuşuna bir iki saniye kadar basılı tutun ve ekrana gelen menüdeki değerleri değiştirerek yankı verebilirsiniz. yine aynı şekilde bu işlemden sonra function tuşuna bir kez basın ve ekrana revlevel menüsü gelecektir.buradaki değerleri deyükselterek daha hoş sesler alabilirsiniz. ek olarak orgda yaptığınız bir ayarı kalıcı hale getirmek için function tuşuna basılı tutun ve ekranda writing yazısı çıkacaktır. ;) aklıma gelenler şimdilik bu kadar kolay gelsin ;)

Sadece a300tr ile neler yapılabilir ritimlere bakın :)

Videos von YAMAHA A300 | Facebook

A300tr ci bu kadarmı grupta??

Bu başlık paylaşım için değil, setin satımı için açılmış, başlığı düzeltiniz. Olay tamamen duygusala benziyor :)

slm arkadaşlar bende prs a1000 var yeni aldım bu işe cok meram var tekirdag corludanım beraber org calmasını bilen arkadaş arıyorum birbirimise yardımcı oluruz diye düşünüyorum bu numaradan ulaşabilirler 534 832 14 11 ozer-senses@hotmail.com şimdiden teşekurler
İYİ CALIŞMALAR

Bu başlık paylaşım için değil, setin satımı için açılmış, başlığı düzeltiniz. Olay tamamen duygusala benziyor :)

:Demmioğlu kim kime zorla ne satabilir ben almadıkdan sonra:D:Dvatandaş konu açmış negüzel paylaşım yapıyoruz saygılarımla:)

:Demmioğlu kim kime zorla ne satabilir ben almadıkdan sonra:D:Dvatandaş konu açmış negüzel paylaşım yapıyoruz saygılarımla:)

Espri babında söylemiştim:)
Yanlış anlaşılmasın ...