Yamaha düşünüyorum, yardım edermisiniz?

• Konbuyu başlatan rafael
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 1K

rafael

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
xd9
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun zamandan sonra ilk defa konu açıyorum. Yeni bir cihaz almayı düşünüyorum ve yamaha olsun istiyorum Yalnız aklımda hala şu soru işaretleri var. Türk ritim ve soundları konusunda madur olurmuyum bilmiyorum. Biliyorsunuz yamaha türkiyede korga göre batı ağırlıklı bir cihaz olarak kullanılıyor. Sizce yeterince tr malzemeler bulabilirmiyim? Ben yamahanın batı klasiklerini beğeniyorum. Ama türk ritim sound kısmındada sıkıntı çekmemem gerek. Şuan s750 veya s770 düşünüyorum. Korg alırsam pa900 düşünüyordum. Pa900 gerçekten çok iyi bir cihaz ama onunla ilgili bazı engeller var. Bu yüzden yamaha araştırıyorum.

Cevap: Yamaha düşünüyorum, yardım edermisiniz?

S750 piyasada bulunuyor mu hala bilmiyorum.. Ama S770 ile ikisinin arasında kaldıysanız elbetteki S770 alın..

Şu an ritim ve ses yönünden en geniş kaynak içeren Yamaha klavye, A2000 plus + emo usb 'dir. Hem eski or700 plus ritim ve sesleri, yapılmış birçok çalışmayı okur, hem emo güncel seti içerir, hem de batı sesleri iyidir.

Prfesyonel anlamda kullanıcı değilsen ritim ve seslerde mağduriyet istemiyorsan Dante TR al derim. İncele kardeşim detaylıca kafana yatarsa uygun fiyata alırsın. Fakat incelemen sonrası şartlarına uyar mı uymaz mı bilemem. Ben aldım. Kullanıyorum. Memnun sayılırım. yeni yeni çözüyorum cihazı

Benim fikrim yamaha yabancı ritimlerde çok iyi ama tr ritimlerinde korg başka sonradan pişman olmamak için çok iyi düşünün.

Bence suanki piyasada kötülücek bir org yok yani her marka suan cok is yapiyor
yamahanin a 2000 emolusunu alirsan bence hem türk hem bati ses ve ritimler konusunda hic bir zorluk cekmesin

yamahaninda yeterince ritimlreri mevcut bu konuda kim ne derse desin ayni sekiklde rolanda korgta ve dantedede ritim konusunda (benim düsüncelerim) piyasada cok iyi bir yerlerde

ses konusunda da yamaha a 2000 yeterince ihtiyac olan seslere sahip o nedenle yamaha almak istiyorsan önceki arkadasimin yazdigina bende katiliyorum ve yamaha a 2000 tavsiye ediyorum

korg pa800...

korg pa 900

Eger sifir alma sansin varise A3000 al derim cünkü gelisine bakilirsa bir Devrim yaratacak. 512 mb hfiza ne demek biliyormusun ? arti zaten icinde belli ses ve ritimler mevcut hem bati hem arap hem türk.