yamaha or 700 le ilgili acil yardımlarınıza ihtiyacım var

orgcu-furkan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
groups.google.com
Enst.
Korg pa 80
merhabalar değerli arkadaşlar: yamaha psr or 700 marka klavyemde bağzı stiller kaydetmiştim. onlar silindimi kayboldumu tam olarak anlayamadım. çünki ekranı göremiyorum. sizce ne yapabilirim. not: gören biriyle baktığımda ekranda birşey değişmediğini gördüm farklı bir yöntem varmı bunu eskiye çevirmek için* bilgisi olanlar yazarlarsa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

Cevap: yamaha or 700 le ilgili acil yardımlarınıza ihtiyacım var

Dökümanlarınızı flash diskten kullanmayı adet edininiz. Cihazdan silinen dosyalar geri alınamaz. Ben de görme engelli bir OR 700 kullanıcısıyım ve flash diskteki verilerimi daha kolay yönetiyorum.

merhaba: verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. normalde flash diskten yararlanırım ama butarz bilgilerin flash diske nasıl aktarılacağını henüz çözemediğimden bişey yapamadım.

Bilgisayarda düzenlediğiniz arşivinizi cihazda açabilirsiniz... İsterseniz yarın sizi arayıp telefonda konuşarak anlatabilirim... Tabii numaranızı yazmanız lazım.

merhaba: benim demek istediğim midi girişiyle orgun içini bilgisayarla görebilirmiyim demek istedim. yanlış anlattığım için kusurabakmayın