yamaha or 700 v2 hakinda

ertan1970

-Altın-
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
pa 600
ustalar benim 1 sorum var yamaha or 700 hakinda

sorum sudur ben or alsam burda or v2 degil onu v2 yapmak icin org umu türkiyeye yolamam gerekiyor yoksa icinde ses kartimi var onumu söküp yolamam gerekiyor veyada eyer diyelim ses karti varsa baska v2 yapilmis ses kartlari satin alma mümkünmüdür

bir bilginiz varmi?

or700 v2 ye son dönemde harika sesler yapilmis ayrica bilmiyorum ama ritim konusunda ben net te dinledigim kadar ritimler cok mükemel

neyse benim sorularima cevap almam mümkünmü?

simdiden tesekürler saygilar

Cevap: yamaha or 700 v2 hakinda

öncelikle şöyle cevap verim bende 1 sene olmadı daha alalı v2 plus komple hazır oalrak aldım utar müzikten al ulaş uraya kargo yaparlar sanırım ara görüşün herşeyi hazır şekilde gönderirler ve fiyatına göre çok iyi bir kalvye ritimler süper ama sesler berbat bir dünya ses var kullandığım ses 10 taneyi geçmez ama roman ritimelri çok zayıf bunu bil ben düğünlerde çalıyorum ama bana yetmiyor pek korg pa 55 tr den sonra bu zayıf geliyor...

önce cevabin icin tesekür ederim fakat tüm orgu burdan türkiyeye yolamam bana baya bir masraf tutar.

sadece ilgimi cekti nette dinledigim kadar v2 sesler gayet iyi geliyor edi zurna elektro baglama mey ney sesleri baya güzel geliyor fakat tabiki sen kuladigin icin daha iyi bilgi verebilirsin ben zaten korg a döndüm pa600QT ya

bana biri yamaha or700 ü ucuza teklif eti onun icin sordum ama
nettede cogu kulanan arkadaslar ses leri begenmedigine göre senin hakli oldugunu düsünyorum

tekrardan tesekürler ustam

ucuza teklf etmesnın sebebı zatn bu dugunculern tercıhı olamadı bnde pa500 tr veya 80 e doncem

önce cevabin icin tesekür ederim fakat tüm orgu burdan türkiyeye yolamam bana baya bir masraf tutar.

sadece ilgimi cekti nette dinledigim kadar v2 sesler gayet iyi geliyor edi zurna elektro baglama mey ney sesleri baya güzel geliyor fakat tabiki sen kuladigin icin daha iyi bilgi verebilirsin ben zaten korg a döndüm pa600QT ya

bana biri yamaha or700 ü ucuza teklif eti onun icin sordum ama
nettede cogu kulanan arkadaslar ses leri begenmedigine göre senin hakli oldugunu düsünyorum

tekrardan tesekürler ustam

rica ederim doğrular bunlar evet bende o seslere aldandım ve bana yetmiyor yani ne varsa korg pa600QT daha adam gibi kayıt dinleyemedim ama onun için herkes teneke diyor ama nasıl tenek anlamadım daha nerde dinlediler... 3x bile beğenmeyen var...

yamahaya aldandk cem bnde satıyorm utar en sn 1800 dedı ama elden alan olursa daha ıyı olur olmasa ona vercm smdı s950 yapıyo mp3 board ram sample mıcrofn falan ıyıce duser fıyatı

or700v2 nin seslerinin kötü olmasına katılmıyorum kullandım hala kullanıyorum bence güzel alet fiyatına göre.

ustalar cevaplariniz icin tesekürler

ama cevap tam olarak net alamadim cünkü v2 yaptirmak icin tüm orgumu türkiyeye yolamam gerek yoksa icinde ses kartimi var onumu yolamam gerek yoksa ses karti varsa hazir yapilmis ses karti almak mümkünmü?

sesler internete cok orjinal geliyor edi zurna bile var elektrolar mey ney sesler cogu sesler iyi geliyor

neyse hangisi dogru olur orgumu tüm yolamam yoksa icinde ses kartimi var?

saygilarimla

Selam Ertan,

ben de Almanya'da yasiyorum ve seninle ayni sorunum vardi. Burada OR700 orjinal versiyonunu almistim ve Türkiye'ye götürüp cip taktirmak zor geliyordu. V2 plus cipi taktirmak icin orgu Istanbul'a götürmek gerekmiyor. Main Board'i söküp göturmen yeterli, Can bey yarim saat icinde cipi takip test edip teslim ediyor.
Yanliz burada sana main boardi sökecek birini bulan lazim, Can bey Istanbul'da nasil geri takilacagini iyi tarif ediyor, ayrica bu islem sirasinda cep telefonu ile orgun takilisi ile ilgili resimler cekmistim. Bunlar burada main boardi kendim yerine takarken cok faydali oldu.
Su anda org cok iyi calisiyor ve böyle bir orga sahip oldugum icin cok memnunum. Can bey konusunda cok uzman biri, ayrica bu islem dünyada bir tek Türkiye'de yapilabiliyor. Yamaha servisleri bile orglari bu islem icin Can beye yönlendiriyor. Ben gerci orgu sadece evde ögrenmek ve hobi olarak kullaniyorum. Sahne tecrübem ve niyetim de yok. Ama genel olarak org icin sadece iyi seyler söyleyebilirim. Can beye, ve ayrica bu ise emek veren Batuhan ve Dr.Salime haksizlik yapildigini düsünüyorum. Onlara sadece emekleri ve katkilari icin tesekkür ediyorum.

Selamlar

USATAM

ilk önce sorularima ilgilendigin icin cok tesekür ederim aydinlatmanada cok sevindim hic olmasa simdi orgu göndermemize gerek kalmadigini ögrenmis olduk

dün yamaha or700 ü gidip söyle biraz kurcaladim sesler ritimler cok hos kulaga geliyor bilmiyorum ritim konusunda icindeki misket ritimi bile cok hosuma giti.

can bey in bu konuda bizlere or700 ü türk müzik dünyasina yaklastirmasi cok gurur verici bisey cünkü bunu ilk ve bildigim kadar sadece 1 kisi yapabiliyor oda can bey (türkiye)
v2 nin seslerini internet üzeri dinledim bilmiyorumicinde en önemli sesleri koymuslar

bunun disinda suan ne gerekebilirki bizlere edi zurna elektro mey ney keman kanun en önemli sesleri islemisler zaten orgun icine.

baze arkadslarim bu orgun iyi olmadigini söylüyorlar onlarada saygilarim var tabiki cünkü ben yamaha simdiye kadar hic kulanmadim ve kulanmadigim icin hic bir yorum yapamiyorum ama sunu söyleyebilirim belkide simdi bana bazeleri sitem edebilir ama benim or700 roland dan daha cok hosuma giti.
nevaleleri bol olup olmadigini bilmiyorum fakat 500 tane ritime ihtiyac duymuyoruz ki zaten
önemli olan 10 tane misket olacagina 1 tane baba gibi olsun yeter bence.

icinde pad olayida varmis dün gördüm bu pad olayida cok ise yariyor zaten korg lardada var bu ve ritimlere birkat daha zenginlik veriyor
ben suan korg pa600 QT aldim fakat org daha gelmedi 3 kez ertelendi düz modeli geldi bana sundular alabilirsin diye fakat ben QT modelini bekliyorum

sayet 2 ci org olarak düsünürsem or700 e yaklasimmim ön planda olabilir
tekrardan aydinlatmalarin icin cok tesekür ederim bare sadece main bordu yolamak tüm orgu yolamaktan madi ve manevi daha kolay olur

saygilarimla

Moderatör tarafında düzenlendi: