yamaha or 700 v2

lazzpiyanist

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım yamaha or 700 v2 pluss aldım birşey rica edicektim
bu gercek sesleri nasıl bulucam ya mesela (koclarr yihuu haydaa ) gibi yardımcı olursanız sevinirim

Cevap: yamaha or 700 v2

onlar aletin içinde var alet eğer v2 plus ise ama v1 se onda yok ......

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım yamaha or 700 v2 pluss aldım birşey rica edicektim
bu gercek sesleri nasıl bulucam ya mesela (koclarr yihuu haydaa ) gibi yardımcı olursanız sevinirim

Kardeş eğer V2 ya da V2 plus kullanıyorsan istediğin sesler MULTIPAD CONTROL sekmesinde mevcut. Multipad Control sekmesinde select düğmesine basarsan ses effekti 1 ve ses efekti 2'de istediğin sesler var.Bunun dışında aletin içinde yer almayan yine bu siteden indirdiğim başka ritm,sample,multipad vb şeyler de elimde var.(Alkış efekti zılgıt efekti çiftetelli meyan ya da tekno halay davul solo gibi)

şimdi or700 v2 plusta içinde olan seslerden yani koçlarr haydee gibi seslerden hariç seslerde yükleniyormu demek istediniz meyanlar falan derken anlayamadım usta

ya v2 die aldım ama bakalım mutlaka olmasımı lazım o seslerin v2 de kesin varmı yani

ben akşam eve gidince baksyım emin olayımda v2 oldugunu nasıl anlarım saygılar

v2 plus oldugunu edi zurna olması lazım edi zurna varsa v2plus yoksa değildir