Yamaha or700 v2 pulus yeni çalışma olsaydı

piyanist0532

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Or 700 V2 Pulus
merhaba arkadaşlar eger or 700 için iyi bir çalışma olsaydı pa800 ezip geçerdi
yalnız şunu sakın unutmayın 0r 700 v2 pulus çok saglam bir klavye ama gerçek bir müzisyen için çok saglam bir klavye yani çalmasını bilen için demek istedim benim kullanmadıgım alet kalmadı ama yamahanın saundunu hiç bir klavyede alamadım
demek istedigim şu arkadaşlar bu aleti geliştirmiş olsalardı bu alet yeter artar bile üzerindeki sesleri kullanmayı bilenler için çok bile BİLMEM SİZ NEDERSİNİZ

Cevap: Yamaha or700 v2 pulus yeni çalışma olsaydı

bu alete artık yeni bir çalışma yapılacağını sanmıyorum bu hali ile bile yeter iş bitirir bir ara anket yapıldı ama sonuç ne oldu merak ediyorum saygılar

cihaz ilk profesyonel klavyem sayılır forumdaki üstadlar sayesinde hergün yeni bir özelliğini öğreniyorum okuduklarım dinlediklerim hiç yabana atılacak şeyler değil bence kalvye daha çok iş yapacağa benziyor..tabi teknoloji nereye gider bilmem 3x mesela merak etmiyorda değilim

bişey sormak istiyorum rumeli ritimleri beni tatmin etmedi hakikatten sadece elimizde olanlarmı var

aynen arkadaşlar

merhaba arkadaşlar eger or 700 için iyi bir çalışma olsaydı pa800 ezip geçerdi
yalnız şunu sakın unutmayın 0r 700 v2 pulus çok saglam bir klavye ama gerçek bir müzisyen için çok saglam bir klavye yani çalmasını bilen için demek istedim benim kullanmadıgım alet kalmadı ama yamahanın saundunu hiç bir klavyede alamadım
demek istedigim şu arkadaşlar bu aleti geliştirmiş olsalardı bu alet yeter artar bile üzerindeki sesleri kullanmayı bilenler için çok bile BİLMEM SİZ NEDERSİNİZ

PA800 Ü EZİP GEÇERDİ CÜMLESİNE TAKILDIM BEN :) eski a2000 kullanıcısı olarak emo usb ile a2000 bile ezip geçemedi, ya sen müzikten anlamıyorsun yada benim kulaklarda sıkıntı var... bence ölç biç tart öyle konuş, can başar hocaya sor pa800 ü ezip geçermi diye? eğer marka fanatikliği yoksa pa800 ün her yönden üstün olduğunu.. or700 v2 plus ile aletin gelebileceği son noktaya geldi.. eğer sen şu an halen tatmin olmuyorsan o aletin son haliyle pa800 e geç :) çünki v2 plus üstüne çalışma olsada fark olmaz... o aletin saundu o kdar

gokhan kardes sana ıkı uc cumle lafım olacam ılk zamanlar a300 un vaardı her amator veya ev kullanıcısına onerdın ıyı dedın ... ve sattın aleti yerin dibine soktun . a1000 aldın aynı keza. a2000 aldın aldıktan sonra ılk yorumlarını hatırlıom a2000 muthıs dedın ıyıkı varsın yamaha dedın yanlıs konusmak ıstemıyorum aletten memnunıyetını fazlasıyla dıle getırdın sattın durum yıne aynı a2000 yerlerde su an(bu durum emo usb ıcınde gecerli) su an pa800 un var aletten su an cok memnunsun umarım allah 3x nasip eder t4 nasip eder alırsın ama emınım kı sattıktan sonra pa800 de de durum aynı olcak saygılarımla . pa800 un hayırlı olsun ....