yamaha or700tr v2,v1

KODAMAN67

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
ilahi tarzı.
arkadaşlar bilen varsa ki vardır.yamaha or 700tr v1,le v2,nin arasındaki farkı yazarsanız sevinirim v1de yeterlimi.teşekkür ederim..

Cevap: yamaha or700tr v2,v1

hocam aşağıdaki bilgileri başka bir konuda başka bir üstadımıza yazmıştım ordan alıntı yaptım,umarımsizede yardımcı olabilirim... ''anladığım kadarı ile klavyeler hakkında pek bilginiz yok.size elimden geldiği kadarı ile yardımcı olmaya çalışayım.benim düşüncelerime göre klavyenin soundu,tonları ve özellikle ritimleri sizi fazlasıyla tatmin eder.enstruman seslerinden bir kısmı özellikle batı sesleri pa80 den doyurucu gelirken bir kısmı ise pa serisindeki enstruman seslerinin verdiği tadı vermez. ksası içinde size garanti verebilirim çok sağlam olmakla birlikte ''kırılacak,çatlayacak''gibi kuşkulara kapılmanıza imkan vermez.or700 de disket olayı yoktur.usb üzerinden bütün işlemlerinizi halledebilirsiniz bu sizin için ayrı bir avantaj.asla nevale sıkıntısı çekmezsiniz.çünki klavyenin kendi üzerinde 150 ye yaklaşık yöresel ritimler dahil bütün ritim kalıpları bulunmaktadır.ayrıca or700v1 ritimlerini okumakla kalmayıp,her ay or700v2 kullanıcıları için güncelleme yapılmaktadır(ritim,ses,pad,registration vs)sizi düğünlerde fazlasıyla götürür.ben yaklaşık 7 çeşit klavye kullandım sahnede bundan elverişli bi tadı diğerlerinden asla alamamışım,keşke ilk yamaha ile tanışma fırsatım olsaydı.yamahanın türkiye distribütörü DORE MÜZİK diye biliyorum.ama her ilde bayileri var oralardan da temin edebilirsiniz.klavyenin kutusunun içinden kullanım klavuzları,güç adaptörü,nota sehpası ve ''or700trv2'' yazan ve siz isterseniz klavyenin önünde or700 yazan yere yapıştırabileceğiniz dikdörtgen şeklinde kağıt çıkar.kutuda çıkmayanlar ise USB data kablosu, USB sürücü cd'si'dir.ama sürücü cd si çıkmıştı sanırım.neyse benden bu kadar,diğer hocalarımda size bu konuda yardımcı olacaklardır.Bence bir an önce or700v2 ile tanışın zira yamaha ile yaşamak bambaşka bi duygu...
''

hocam bu konu hakkında onca şey yazıldı.

verdiginiz bilgi için sizlere çok teşekkür ederim.hayırlı işler,sağlıklı günler temenni ederim.

ben aldım aleti dün.. gayet iyi gibi ...ben amatörden profeyonele adım attım..yanlız kendi üzerindeki ritimler ve seslerde güzel ama nereden güncelleyebilirim...merak işte yardımcı olursanız sevinirim

kardeş sitede or700 sayfasında bircok heray güncellenmiş ritimler ve sesler var biraz araştır

farkını benzerliği konuşmaya gerek yok. yamaha or700tr v1 var elimde. alırken şöyle destek böyle güncelleme harikaydı mükemmeldi derken öve öve bitiremediler. 2-3 tane demo ritim çıkardılar yok parayla satarız yok bedava veririz diye diye v2 plus diye bişey çıktı. org aynı org. içindeki çiple oynayıp oynayıp duruyorlar. orgu sıfır almıştım. bir kaç defa düğünlere görüntü olsun diye götürdüm. başkada bir işime yaramadı. satayım dedim satamadım. elimde kaldı. 2008 yılında 2500 tl verdiğim org şimdi evin bir köşesinde duruyor. eminim çoğunuzunda öle olacaktır. halen v1 iyidir v2 plus daha iyidir diyen varsa gelsin 2250 tl ye kendi orgumu vereyim.
TEL: 0530 924 53 25

Moderatör tarafında düzenlendi:

farkını benzerliği konuşmaya gerek yok. yamaha or700tr v1 var elimde. alırken şöyle destek böyle güncelleme harikaydı mükemmeldi derken öve öve bitiremediler. 2-3 tane demo ritim çıkardılar yok parayla satarız yok bedava veririz diye diye v2 plus diye bişey çıktı. org aynı org. içindeki çiple oynayıp oynayıp duruyorlar. orgu sıfır almıştım. bir kaç defa düğünlere görüntü olsun diye götürdüm. başkada bir işime yaramadı. satayım dedim satamadım. elimde kaldı. 2008 yılında 2500 tl verdiğim org şimdi evin bir köşesinde duruyor. eminim çoğunuzunda öle olacaktır. halen v1 iyidir v2 plus daha iyidir diyen varsa gelsin 2250 tl ye kendi orgumu vereyim.
TEL: 0530 924 53 25

hocam sana bir konuda hak veriyorum zor kazandımız paramızı vermek zorumuza gidiyor neden böyle oluyor diyoruz ama bizim bilmediyimiz bazı şeyler var bir alet yeni çıktıgı zaman ritim ses yapıp piyasaya sürüyosun sonra aradan bir yıl geçince aleti daha iyi tanıyıp daha güzel saudnlar yakalıyosun tıpkı v1 v2 de oldugu gibi o yazılımı aletlere yüklüyosun bu olay ketrondada oldu enson yamaha v2 plus çıktı plus çipi aletlere takıldı yani bu zaman içinde aşama aşama yapıldıgı için başka yapılacak bir şey yok sistemi yükleticez hatta bunun için can başar da salim batuh çok emek sarf ettiler hata salim v1 için yaptıgı ektreme seti kulanıcıyla paylaştı beş kuruş talep etmeden o seti kullananlar bilir programda çalıyorsan düyünde çalıyorsan setin üzerinde yok yok bence sen o seti yükle birde öyle bak derim eyerset sende yoksa ben sana göndereyim yamahanın şu an yüzlerce ritmi sesi var hocam saygılar

konuyu açan arkadaşımıza bidiyim kadarıyla cevap vereyim or700 v1 de hem orgu tr olarak hemde orjinal fabrikadan çıktıgı gibi kullanma şansın var v1 de kullansan ritim ve ses sorunun olmaz v2 de ise hem v1 hem v2 kulanma şansın var yani fabrika ritimlerinin yerine v1 sistemi yüklenmiş hali or700 ü hem v1 hem v2 olarak kullana biliyorsun v2 de saudlar daha iyi tabi yani hangisini alsan sorun yaşamazsın ritim ve ses konusunda sana elimden geldiyi kadar yardımcı olurum or700 arşivimde bütün güncellemeler mevcut