Yamaha Org alıcam üstadlar Tavsiye

• Konbuyu başlatan qdenizq
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 3K

qdenizq

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
Yok
Üstadlar a300 vardı sattım sayılır bana pek uymadı A1000 veya S650 hangisini alayım ben sazın yanına sırf ritim için alıcam düğüncü değilim ağırlıklı olarak türkü tarzı ritim lazım hangisini önerirsiniz kararsız kaldım nekadar bilirsen bil bi bilene danış demişler yardımcı olursanız çok sevinirim

Cevap: Yamaha Org alıcam üstadlar Tavsiye

düğüncü değilseniz s650 yi önenirim şuanda ses ve ritimleri gayet güzel parasına göre.. ama düğüncüyseniz a1000tr derim karar sizin.

tşk hocam tavsiye için düğüncü değilim yaklaşık 10 yıldır bağlama çalıyorum yanına türkülerde ve tabi oyun havalarındada ritim olarak netten kolay bulup yükleyeceğim bi org aıyorum açıkcası

s650 hem fiyat olarak cüzii bi fiyat hem de cihaz yeni sıfır alabilirsiniz içindeki ritimler bence yeterli, ama daha çok nevale olsun diyosanız a1000 derim o biraz eskidir 2. bulursunuz ama oda güzel cihazdır

ritimler için alet alacaksanız a1000 tr çipli alın sorun yaşamazsınız kulanımıda pratik hocam

hocam ritimde tr çipli olmasının bi artısı varmı yani hafızasımı daha çok yada artısı nedir

hocam ritimde tr çipli olmasının bi artısı varmı yani hafızasımı daha çok yada artısı nedir

çipli olursa alet üzerinde daha çok türk ritim kullanma olanıgınız olur

Arkadaşım bende S650 var. Ben çok memnunum. A1000 ritimlerini USB den flash bellekle rahat okutabilirsin. Üstelik alcağın cihaz 0 olacak. Yeni teknoloji bir alet. Sana tavsiyem s650 olacaktır. Ben de evde hobi amaçlı kullanıyorum...

Ben de başka bir öneride bulunayım. A1000 alıncaya kadar, madem ritmde kullanıcaksın, bu fazla para ödemek istemediğin anlamına geliyor, o zaman ikinci el OR700 V1 tercih et. İlla sifir diyorsan, o zaman da S650. Kolay gelsin.

Bu alana bir cevap yazın...

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri