Yamaha ory 700 v2 plus akor sorunu

• Konbuyu başlatan İLKER36
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 6
  • Görünümler : 2K

İLKER36

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Enst.
KORG PA 3X
arkadaşımdan yamaha ory 700 klavyesini aldım biraz yamahaya alışmak için..fakat rtımlerdeki akorlar hep aynı değişmiyor ..transposeden ses değişiyor ama akorlar değişmiyor...çok ugrastım ama yapamadım..yardımcı olabilirmisiniz

Cevap: Yamaha ory 700 v2 plus akor sorunu

direct access tuşuna basılı tutarken acc düğmesine bas style ayarları gelir.buradan controlerden single finger,fingered gibi ayarlar var orayı değiştirip bir dene.şu an aletin başında değilim.ama ritm altyapısı ile ilgili ayarlar orası ile ilgili orayı kurcala derim.o da olmadı orgun en sondaki do tuşuna basılı tutarken aleti aç kapa alet sistemi resetler.

resetlerken içindeki rtim ve sesler silinirmi

yok hocam silinmiyor bildiğim kadarıyla

emin olmak istersen ritmleri ve user sesleri bir dosya yap usb ye at zaten alet direk usbden de okudupu için sorun olmaz

Klavyeniz, ritimlerde bass sesleri sürekli Kök C notası veriyorsa, Registration hazırlayıp bitirdikten sonra tüm Registration numaralarında son kaydettiğiniz ses geliyorsa ya da çalışmasında normal durumlar sergilemiyorsa;

• Orgunuzu kapatın
• Orgunuzu 6. oktavdaki DO tuşuna (en ince nota) basılı tutarak açın
• Açılışta initializing System Setup yazıp akabinde ana ekranınız göründükten sonra, Sisteminizdeki tüm aksaklıklar giderilmiş olacaktır.

Bu işlem User hafızanızı, dosya ve bilgilerini silmez

önerileriniz için teşekkürler..ses düzeldi tavsiyeleriniz dogrultusunda ..ama şimdi sadece ekranda chord yazan yer akor değiştiğimde değişiyor ..ama mesela mi karar çalıyorum transposede sesi la yada sol sese alıyorum..ama ekranda görüntü olarak hala mi gösteriyor..bunun varmı bir çözümü