Yamaha PSR 650 hakkında sorularım var

savselsem

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Tyros 5
Herkese selamlar,

Yamaha psr 650 sahibi olanlar ve cihaz ile ilgili bilgisi olanlara sormak istedğim
sorularım var, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

1. cihaza koma nasıl veriliyor ? cihaz üzerinde sub tone butonu yok sanırım
2. usb ile genişleme paketi yükleniyormuş, onun haricinde diğer ritmler meslea a2000 veya eski a1000 ritmleri veya Batuhan Beyin hazırlamakta olduğu ritmler cihaz nasıl yükleniyor- direkt usb üzerinden mi ritmler okutuluyor ?
3. eski a1000 ritmleri de verimli çalışıyor mu ?
4. cihazın batı ritmleri hakkında yorumlarınız nelerdir?

Saygılarımla....

Cevap: Yamaha PSR 650 hakkında sorularım var

1-cihaza koma menüden veriliyor zaten function tuşuna basılı tutunca koma menüsü ekrana geliyor mi ile si tuşlarına koma vermek için zaten arabic 1 e aldığımızda direkt veriyor (artık s650 lerde koma ayma sorunuda yok)

2-alete dışardan 16 mb paket yüklenebiliyor.a1000 ve düz a2000 ritimlerini direkt usb den okuyor yüklemeye gerek yok .

3-a1000 ritimlerinin çoğunu çok rahat okuyor sıkıntı olmuyor ritimlerin volumlerini filan
ayarlamak gerekiyor

4-cihazın batı ritimleri gayet güüzel zaten yamahanın batı ritimlerini her zaman beğenirim .

umarım faydalı olmuştur ...

Sayın Kartal 123, çok teşekkür ederim, yamaha a1000 tr cihazımı geçen ay sattım- 2 yıldır kullanıyordum ( dışarıdan hiç bir ritm veya ses - set yüklemeden) sıkılmıştım.
Yeni cihaz bakıyorum ama ev kullanıcısı olduğum için açıkçaksı 2500- 3000 tl yatırmak istemiyorum- roland bk5 or a bakarken psrs650 dikkatimi çekti, yanıtlarınız çok bilgilendirici- teşekkürler -sağolun.

bişey değil kardeşim

Forumda yamaha psr s650 ile ilgili sadece düz a1000 ritmlerini okur, a1000tr çipli modelin ritmlerini okumaz zira çip a1000 tr ye özeldir şeklinde bir yorum okumuştum, siz hem a1000 hemde a1000tr çipli modelin ritmlerini s650 de okutabiliyor musunuz peki?
Tekrar teşekkürler...

evet kardeşim A1000 Düz çipli ve a2000 düz ritimlerini alete okutabiliyorum ...