Konuya cevap cer

Cevap: Yamaha PSR A2000 Tanıtım

Bu video çekiminden önce başka bi video daha çekildi ama bu video denemeydi ve zaten alette deneme aşamasındaydı

Yaptık ve Dünya'nın bazı yerlerinde yapılan dinletilerde gösterildi (aslında ben gidip kendim tanıtım yapacaktım ama bi türlü nasip olmadı ve bu yüzden video çekimi yapıldı)

Yamaha çok özendi bezendi tabi ki bizde amaa gelin ki bir studyoya girip çekim yapamadık ve elimizdekilerle birşeyler yaptık..

Ben diğer video'da ise direk ev halimle yani üstüme bi gömlek geçirip hemen hallettik bizim arkadaşla.. Kendimizi sıkmadan özgürce ve doğal davrandık..

Yamaha bu duruma çok şaşırdı çünkü koskoca Yamaha, karşısında 22 yaşında bi adam ve kendine özenmemiş hatta üstüne güzel birşey bile giymemiş..

vee sonra vardıkları kanı ise şuydu :

'Özgürce davrandığın, giyiminden kuşamın ve doğal hareketlerinden dolayı seni ve görüntü alan arkadaşı gerçekten tebrik ederiz..'

Yamaha'nın tüm tanıtımlarına bir bakın - Hiç bir tanıtımında bu tarz görüntü kareleri ve sürekli hareket eden bir kamera göremezsiniz ! !.. ama biz Serdar Saygı ile Yamaha'nın bu tabusunu yıktık ve artık onlarda bu tip çalışmalar yapmaya başlayacak..

Bunları anlattım çünkü biliyordum böyle birşeyle karşılacağımı amaa ben mutluyum çünkü Serdar ile Yamaha'nın tabusunu yıkabildik ve tebriği aldık..

Teşekkürler !

Not : Yamaha, Türkiye'nin değil TÜRKLERİN farkına vardı !..

Geri