Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR A2000 TanıtımYazılanları baştan sona okudum. O kadar tuhaf kişilikler var ki bu Türkiye de , anlamak mümkün değil. Batuh kardeş öncelikle sizi tebrik ederim. Siz zaten aklı başında birisi olarak bu gibi olumsuz yorumları takacak ve bunları düşünecek karakterde birisi olmadığınız gayet açık. Sizin daha önemli işleriniz olduğu da kesin. Bırakın yazsınlar. Yazsalar ne olcak ki Video 10 numara olmuş. Tebrikler.Yamaha Tanıtımını yapmış aletin. Çıkmasını bekler , çıkınca da gidip bakarsınız özelliklerine. Burada gereksiz sorulara ne gerek var. Zaten açıklanacak ekstra özellikler video da anlatılmış. Adamın elinde PA 800 var , halen A2000 de bu var mı şu var mı diye soruyor. Altı üstü en fazla bi barda canlı müzik yapıyorsun be hocam. PA 800 neyine yetmiyor halen cihaz peşinde koşturuyorsun. PA 800 sana yetmiyorsa ne diye A2000 in özelliklerini soruyorsunuz ? Video konulmuş açıklanmış gereken şeyler ama yok üstünde şu var mı bu var mı ? Neden yok vs gibi sorularla gereksiz yere bir meşgul etme ile uğraşıyorsunuz.Dip Not : Bu videoyu eleştirenler önce kendi yazılarınızı düzeltin. Türkçeyi düzgün kullanın. Eleştiri yapmayı bile bilmiyorsunuz. Eser Taşkıran ı bile eleştiriyorsanız bişey demiyorum. Adam Barış Manço ile beraber sahne almış insaf !!!! Yuh diyorum artık.
Cevap: Yamaha PSR A2000 Tanıtım
Yazılanları baştan sona okudum. O kadar tuhaf kişilikler var ki bu Türkiye de , anlamak mümkün değil. Batuh kardeş öncelikle sizi tebrik ederim. Siz zaten aklı başında birisi olarak bu gibi olumsuz yorumları takacak ve bunları düşünecek karakterde birisi olmadığınız gayet açık. Sizin daha önemli işleriniz olduğu da kesin. Bırakın yazsınlar. Yazsalar ne olcak ki Video 10 numara olmuş. Tebrikler.
Yamaha Tanıtımını yapmış aletin. Çıkmasını bekler , çıkınca da gidip bakarsınız özelliklerine. Burada gereksiz sorulara ne gerek var. Zaten açıklanacak ekstra özellikler video da anlatılmış. Adamın elinde PA 800 var , halen A2000 de bu var mı şu var mı diye soruyor. Altı üstü en fazla bi barda canlı müzik yapıyorsun be hocam. PA 800 neyine yetmiyor halen cihaz peşinde koşturuyorsun. PA 800 sana yetmiyorsa ne diye A2000 in özelliklerini soruyorsunuz ? Video konulmuş açıklanmış gereken şeyler ama yok üstünde şu var mı bu var mı ? Neden yok vs gibi sorularla gereksiz yere bir meşgul etme ile uğraşıyorsunuz.
Dip Not : Bu videoyu eleştirenler önce kendi yazılarınızı düzeltin. Türkçeyi düzgün kullanın. Eleştiri yapmayı bile bilmiyorsunuz. Eser Taşkıran ı bile eleştiriyorsanız bişey demiyorum. Adam Barış Manço ile beraber sahne almış insaf !!!! Yuh diyorum artık.