Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Yamaha PSR A2000 Tanıtımfrden slmlar arkadaslar gercekden yazilarin hepsini okudum oncelikle sunu belirteyim acizane aranizda avrupaya gelen olmusdur yada burda kalip tr ye donen her neyse yada herkesin evinde artik tv internet olayi var yani dunyayi izlemek artik bir dugmeye basmak kadar basitken hicmi tv lerde yabanci konserleri muzisyenleri izlemiyosunuz konser veriyo belki dunyada kac kanal yayinliyor adamlar coban gibi giyinip cikiyorlar kimse onlarin ustlerine sakalina sacina tipine bakmiyor adam yapdiklari isi izlemeye geliyorken malesef bizim trde ben her kanala bakiyorum adam siradan bi kanala yada dugune vesayira gidiyor kostum kravat arkada koruma bilen tasiyan var ya sen kimsin babam senden kimin haberi var yada olsa ne fark eder malesef trde daha hala gereksiz seylere takiliyor milllet benim cocugun bir oretmeni var valla ilk gordugumde adamin kiyafetine bakdim vallaha sokak serserisi sandim ama adamin sanati onemli uzerine kimse bakmiyor yani aslinda batuhu elesdiren arkadasda aslinda anlatmak isdedigini anlatamamis bence onunda anlatmak isdedigi mademki okadar insan izlicek birazdaha ozenseydin acisindan demis ama biraz da yanlis anlasilmis haliylede tepkiler gelmis aslinda art niyet yok zaten bencede olmamamsi lazim cunki ben bir hemde fanatik bir yamahaci olarak basda can abi salim batuh murhen fuat umut gibi daha adini sayamadigim cok arkadaslar yamahaya cok emek vermislerdir ve hala trde bu isden ekmek yiyen insanlarin kursaginda bu kisilerin alin teri vardir yazilarimizi yazarken birazdaha aydinlatici yazarsak kimseyi , kirmayiz frden slmlar
Cevap: Yamaha PSR A2000 Tanıtım
frden slmlar arkadaslar gercekden yazilarin hepsini okudum oncelikle sunu belirteyim acizane aranizda avrupaya gelen olmusdur yada burda kalip tr ye donen her neyse yada herkesin evinde artik tv internet olayi var yani dunyayi izlemek artik bir dugmeye basmak kadar basitken hicmi tv lerde yabanci konserleri muzisyenleri izlemiyosunuz konser veriyo belki dunyada kac kanal yayinliyor adamlar coban gibi giyinip cikiyorlar kimse onlarin ustlerine sakalina sacina tipine bakmiyor adam yapdiklari isi izlemeye geliyorken malesef bizim trde ben her kanala bakiyorum adam siradan bi kanala yada dugune vesayira gidiyor kostum kravat arkada koruma bilen tasiyan var ya sen kimsin babam senden kimin haberi var yada olsa ne fark eder malesef trde daha hala gereksiz seylere takiliyor milllet benim cocugun bir oretmeni var valla ilk gordugumde adamin kiyafetine bakdim vallaha sokak serserisi sandim ama adamin sanati onemli uzerine kimse bakmiyor yani aslinda batuhu elesdiren arkadasda aslinda anlatmak isdedigini anlatamamis bence onunda anlatmak isdedigi mademki okadar insan izlicek birazdaha ozenseydin acisindan demis ama biraz da yanlis anlasilmis haliylede tepkiler gelmis aslinda art niyet yok zaten bencede olmamamsi lazim cunki ben bir hemde fanatik bir yamahaci olarak basda can abi salim batuh murhen fuat umut gibi daha adini sayamadigim cok arkadaslar yamahaya cok emek vermislerdir ve hala trde bu isden ekmek yiyen insanlarin kursaginda bu kisilerin alin teri vardir yazilarimizi yazarken birazdaha aydinlatici yazarsak kimseyi , kirmayiz frden slmlar