yamaha psr s650

damlalar67

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA300
bakıyorumda bir tane bile yamaha psr s650 için konu açan yok nedendir acaba çok merak ediyorum alet o kadarmı kötü ?

Cevap: yamaha psr s650

yok bende alacamda da hic kimse konusmuor

bende almak isterim kimse fikir vermior ki anlamadim

Pa 600 ün çıkması bekleniyor. Arkadaşlar, pa600 çıkınca rekabet için s650 yede, hazırlanmış olan setler çıkacak. ve rakabet kızışacak. Yamahada boş durmuyor bence, pa600 e psr 650. Bir adım yine önde..

Yamaha A2000 ile aynı zamanda çıkan bir cihaz. Ancak a2000'in gölgesinde kaldı. Bu alet için çalışmalar sürüyor. Forumdan takip edebilirsiniz. Cihazı ben 2-3 ay kadar kullandım. Vakit ayıramadığım için sattım. O zaman 1250 TL'ye almıştım. Kampanyası vardı. Şimdilerde 1860 TL civarı. Alete dışarıdan ses yüklenmiyor. USB üzerinden ritim okutabilirsiniz. Türkçe pakette 20-21 ses ve 20 civarı ritim var. Forumda alet hakkında çok fazla bilgi yok. Genelde a2000 ile ilgili konu başlıkları açılıyor. Bu aleti kullanan çok fazla kişi yok.

ama simdi psr650 iyi ben 3 aydir midi klavyesi uzerinde caliorum biktim psr650 almayi dusundum iyi midir

bakıyorumda bir tane bile yamaha psr s650 için konu açan yok nedendir acaba çok merak ediyorum alet o kadarmı kötü ?

gayet güzel alet ama şuan çalışmalardan ses seda yok pa600 çıkınca s650 setleride bence piyasaya çıkmaya başlar o zaman s650 kullanıcıları artacak kanatindeyim şuan a2000 ön planda ..

bence hiç bi ilgisi yok zaten korg yamahadan üstün bi alet bunu zaten herkes biliyor bende yamaha psr s650 var yeni aldım daha 1 ay oldu ama şu bir gerçek ben pop daha fazla takılıyorum o yüzden yamaha arkadaşlar yamahayı tek geçerim korg bana çok kaba geliyor bende daha evvel korg pa 800 vardı ama sorsalar yamaha psr s650 derim hiç sıkılmadan ama bişe yapan yok sanırım yamaha için batuhan kardeşimiz var benim bildiğim tek kişi bence çok ii bir arkadaş her zaman yardımcı olmaya çalışıyor

hocam burası düğüncü ağırlıklı bir forum. düğün işleri için daha iyi aletlerin varlığı sebebiyle s650 çok konuşulmuyor ama sadece buna göre bu alete not vermek hata olur.

Ayrıca rekabet yapılacaksa pa600 qt ile, o cihaz piyasaya sürülmeden s650 için setler sürülmeli, yanlışmıyız?