Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
aynı paket gözüküyor ama biri 64mgbyt biri 16mgbyt bır anlam veremedim salım üsta gorur heralde cavap yazar....
style sesleri editlenerek voice ile eşitlenir.bence mühim olan sampling sesler.nedeni, bu aletler kapalı sistem olduğu için bize ne sample ses verilirse onu kullanabiliyoruz.ama ritm önemli değil convert yoluyla veya yazılarak ritm çeşitliliği ileride artacak yani önü açıkBen s650 aldim yeni . a2000 ve s650 nin hafiza miktari farkli fakat yamahanin sitesinden ucretsiz indirilen paket 10 mb ve her iki makineye de ayni paket yukleniyor. Yani dosya tamamen ayni. Bu durumda iki makinenin de Extension voiceleri ayni diyebiliriz. Sesler cok guzel. Ayni gercek gibi. Ama sorun style azligi. A1000 style lerinin hepsi uyuyor ama anlamadim style sesi voicEden cok yuksek cikiyor.
style sesleri editlenerek voice ile eşitlenir.bence mühim olan sampling sesler.nedeni, bu aletler kapalı sistem olduğu için bize ne sample ses verilirse onu kullanabiliyoruz.ama ritm önemli değil convert yoluyla veya yazılarak ritm çeşitliliği ileride artacak yani önü açıkama sesler gerçekten iyi ve biraz oynayarak çok güzel soundlar elde edebiliyorsunuz.ritm için biraz sabır sadece or 700 ritmlerini okutsunlar yeterde artar bile.yada şu an yayınlanan ritmlere ek olarak 15-20 tane güzel yazılmış ritm yeter.naçizene düşüncem.