yamaha s650 aldım azonce

• Konbuyu başlatan umitpa1x
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 21
  • Görünümler : 5K

umitpa1x

**Müzik**
Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
korg pa900 yamaha s970
evet arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun sordum koma kayma sorununu guncelleme ile halletmişler bende aldım hemen 1.ad sipariş verdim telfonla kredi karti ile 1280 tl ...

Cevap: yamaha s650 aldım azonce

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.parasına göre iyi alet.bence 16 mb sampling hafızası iyi ve yeterli.

hayırlı uğurlu olsun,güzel günlerde kullanmanız dileği ile...ürünü sıfır mı aldınız?nerden aldığınız konusunda bilgilendirirseniz memnun olurum,saygılar...

hayırlı uğurlu olsun,güzel günlerde kullanmanız dileği ile...ürünü sıfır mı aldınız?nerden aldığınız konusunda bilgilendirirseniz memnun olurum,saygılar...

do re müzikte şuan kampanyası var şuan 555 euro yani 1280 tl yapıyor arkadaşım hayırlı olsun demolar bekliyoruz senden ...

soğolun arkadaşlar pazartesi elimde olur...... demolar gelir 1hafta icinde....... d0-re muzikten aldım 1280 tl kredi kartina 10 taksıt kadar yapılyor bendekı kart işbank sadece ona yokmuş ben faydalanamadım ama diğer coğu kartta var taksıt kampanya.....

soğolun arkadaşlar pazartesi elimde olur...... demolar gelir 1hafta icinde....... d0-re muzikten aldım 1280 tl kredi kartina 10 taksıt kadar yapılyor bendekı kart işbank sadece ona yokmuş ben faydalanamadım ama diğer coğu kartta var taksıt kampanya.....

kardeşim bende 2.klavye olarak merak etmeye başladım senden bol bol içinde ki türk ritim sesleri ile ilgili demolar bekliyoruz ...

üstündeki elktroyu merak edıyorum demoda bulamadım bi yerde....