yamaha s650 güncelleme yardım?

Murat GÜNBEY

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Korg i5s
duyduğuma göre bu alet için güncelleme yapılmış ve komalar transpoze yaptığımızda kaymıyormuş bunu nasıl halledebiliriz üstatlar. bilgilendirirseniz teşekkür ederim

Cevap: yamaha s650 güncelleme yardım?

bi açtığım konuda cevapsız kalmasada şaşırsam bende artık...

vala ben de çok baktım ne bi güncelleme var ne birşey...

abi bende bugün burda duydum varsa bilelim :) nasıl yükleniyor bilgi verebilirmisin

Salimcim sanırım yeni satılan s650 lerde bu sorunu gidermişler ben öyle okudum bi arkadaş almış sanırım sitede mesajı olması lazım ama bunu nasıl sağladılar onu tam olarak bilmiyorum,eğer gerçekten yapmışlarsa yakında güncelleme olarak paylaşacaklardır diye tahmin ediyorum..

umitpa1x
Geziyorum

Üyeliği: 05-01-2012
Konular: 1
Teşekkürler
Teşekkür Etmiş: 0
Teşekkür Almış: 0
Enstrumanım
pa800

Sponsor

yamaha s650 aldım azonce

Tüm enstrüman fırsatları için tıklayın !

evet arkadaşlar vatana millete hayırlı olsun sordum koma kayma sorununu guncelleme ile halletmişler bende aldım hemen 1.ad sipariş verdim telfonla kredi karti ile 1280 tl ...

Yazılan mesaj bu..

toplantıda bize de düzeltildi dediler ama ...

elimdeki s650in koması hala kayıyor :D

:D çok gizli demek ki salimcim zaten bu yamahanın herşeyi devlet sırrı gibi korunuyor bilmek için üst düzey yönetici olmak lazım..

ben do-re muzikteki elemana sordum komada kayma yok dedi duzeltildi dedi bende acin cihazi kontrol edip ole gonderin dedim ok dediler valla pazartesi elimde olur cihaz komada kayma falan olursa geri iade ederim .... kocaman dore muzik yalan diycek hali yok hralde...