Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: yamaha tyros 2 kullanıcıları bi bakarmısınız ?piyasadaki setlerde çok drum kit mevcut.or 700 v1 ritmlerini okur.or 700 ritmlerini okuması için kiti Dr.salim yayınlamıştı.diğer rtimleride çokça mevcut piyasada.Eğer alet temizse alın arkadaşım arkanıza bakmazsınız.eğer daha çok parayı gözden çıkarırsanız tyros 3 alın.Tyros 2 için bir zamanlardan benim topladıyıpta yayınladığım sette bile 150-200 tane yazma ritm vardı.Bu sitede Burhanettin 57 abime bir danışın elinde baya bir ses ritm vardır.Yradımcı olacağına eminim.ben aleti sattım elimde birşey kalmadı.
Cevap: yamaha tyros 2 kullanıcıları bi bakarmısınız ?
piyasadaki setlerde çok drum kit mevcut.or 700 v1 ritmlerini okur.or 700 ritmlerini okuması için kiti Dr.salim yayınlamıştı.diğer rtimleride çokça mevcut piyasada.Eğer alet temizse alın arkadaşım arkanıza bakmazsınız.eğer daha çok parayı gözden çıkarırsanız tyros 3 alın.Tyros 2 için bir zamanlardan benim topladıyıpta yayınladığım sette bile 150-200 tane yazma ritm vardı.Bu sitede Burhanettin 57 abime bir danışın elinde baya bir ses ritm vardır.Yradımcı olacağına eminim.ben aleti sattım elimde birşey kalmadı.