yamaha usb midi girişiyle bilgisayara kayıt yapabilirmiyim?

orgcu-furkan

5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Web sitesi
groups.google.com
Enst.
Korg pa 80
merhabalar değerli müzisyen arkadaşlar: ben yamaha or 700 klavyeyle usb midi girişiyle bilgisayara kayıt yapmak istiyorum. tüm driverleri yüklediğim halde olumlu bir sonuç alamadım. bilgisi olanlar yazarlarsa sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

Cevap: yamaha usb midi girişiyle bilgisayara kayıt yapabilirmiyim?

Usb girişiyle ses kaydı olmuyodu sanirim fl stüdyo gibi programlarda çalisiyor usb bağlantısı.

merhaba: verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. o programlarda bana biraz ters zira görme engelli olduğumdan grafiklere dayalı bir program olduğunu duymuştum. saygılar

Bilgisayara kayit yapmanin en basit yolu orgun kulaklik çıkışından bilgisayarin mikrafon girisine girecek şekilde bir kablo ayarlamaniz.

merhaba: eski bilgisayarımda öyle yapıyordumda yeni bilgisayarda mikrofon girişi olmadığından bu yolu tercih ettim. saygılarımla

Tufan54 arkadaşım verdiğiniz bilgi için teşekürler yalnız kafama takılan orgun kulaklık cıkışından bilgisayarın mikrofon girişine kablo ile girdiğimiz zaman bilgisayarda orgun içindeki yada usb deki dosyaları görebiliyormuyuz yoksa sadece çaldıgımız kaytın sesinimi duyuyoruz

Tufan54 arkadaşım verdiğiniz bilgi için teşekürler yalnız kafama takılan orgun kulaklık cıkışından bilgisayarın mikrofon girişine kablo ile girdiğimiz zaman bilgisayarda orgun içindeki yada usb deki dosyaları görebiliyormuyuz yoksa sadece çaldıgımız kaytın sesinimi duyuyoruz

o şekilde sadece wav veya mp3 şeklinde kayıt alabilinir.orgun içini göremezsiniz.orgun içini görebilmek için usb den bağlanmak lazım.sonar cubase gibi programlarda orgun enstrumanlarını seçmek içinde önce klavyenin midi driverını yüklemek sonrada enstruman seçme bölümünden orgun ismi görülür onu seçip daha sonrada enstrumanları seçmek gerekir.

merhaba: peki sadece orgun içini görmemizi sağlayan bir program varmı?

merhaba: peki sadece orgun içini görmemizi sağlayan bir program varmı?

adı aklıma gelmedi ama yamahanın vardı öyle bir programı.fakat amacınız bilgisayarla styl felan yapmak ise o program değil cubase veya sonar gibi bir program kullanmanız gerekir.

Usb girişiyle ses kaydı olmuyodu sanirim fl stüdyo gibi programlarda çalisiyor usb bağlantısı. AYNEN KRDŞM