Yamaha'cı Olmak...

serkanfbgsts

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Or700 V2 Plus
Öncellikle Yamahaya böyle bi hayat verdiği için Can Başar Hocaya,Salim Ve Batuh Üstadlara Siz Değerli Forum Dostlarına Sonsuz teşekkür ediyorum.boyle kalıteli ritmler ve sesler inanmıyorum başka orgda karsıma cıksın.Sadece batıyı değil doğuyu hatta güneydoğuyu(yani bizi)düşünüpte aleti işlemek buyuk onur.Yaptığınız ve yapacağınız herşey için Sonsuz teşekkürler.Saygılarımla Diyarbakırdan Serkan:....

Cevap: Yamaha'cı Olmak...

doğru söylüyorsunuz başta can bey olmak üzere salim,batuh ve yamahaya gönül vermiş diğer üstatlar azim ve kararlılıkla yamahanın özellikle de or700 ün bugünkü durumuna gelmesine vesile oldular.yamaha Türkiyede onların sayesinde varoldu.bende eski bir yamahacı olaraktan kendilerini tekrar kutluyorum güzel çalışmalara imza atacaklarını tekrardan umuyorum,saygılar...

bende arkadaslarıma katılıyorum hep yamaha kullandım hep kullanıcam cok memnunum bu yamaha dostlugu bu yamaha askı bıtmesın böle yamahaya gonul veren dostlar varken bu yamaha asla bıtmez saygı ve selamlarımla

Aslında Yamaha'nın Türkiye'de tercih nedeni de zaten bu insanların yaptıkları çalışmalardır.

Hepsine teşekkür ediyoruz.

serkan ben de diyarbakırdan doğan ulaşırsan sevinrim 5344923996 :)