yarin a2000 le yatacam.bizim kariya misafir odasi gorunuyo..

• Konbuyu başlatan kartol
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 10
  • Görünümler : 3K

kartol

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
psr or700 v2
Oh be !! İste o an geldi.artik a2000 almama saatler kaldi.kredi cektim.vuslat zamani yaklasti.yarin gece yeni askimla(a2000) la yatacam.bizim kariyi simdilik hurrem sultanliktan mahide-evran liga cektim.heehe ben ve a2000 im

Cevap: yarin a2000 le yatacam.bizim kariya misafir odasi gorunuyo..

Cocuk olarakta kucuk kucuk akordiyonlarin olur o zaman ;)

gule gule kullan

:D yapma üstad yenge kızarsa yemek yapacak,gömlek ütüleyecek,çamaşır yıkayacak bi org henüz keşfedilmedi...

bencede ac kalirsin orgun tuslarini yersin benim gibi ac kalinca picbendi yersin

gözünaydın hayırlı olsun bende 700v2 aldım 4 gün beraber kaldım bıkacaksın benden demesi)))

hayırlı olsun hocam... abes bir başlık atmışsın,kusura bakma ama karı değil /hanım/ desen daha iyi olurdu.eşten dosttan bahsedilirken mahalle ağzı kullanmak tamamıyle yanlış bana göre...beni ilgilendirmez ama uyarmak istedim, 3x aldım bende ama eşimden nede çocugumdan vazgeçemedim dogru dürüst aleti inceleme fırsatım bile olmadı onlar bitarafa dünya bi tarafa...
saygılar

Bir müzisyen için bu heycanın ne olduğunu ancak gene bir müzisyen anlar, süper bir duygu o ilk saatler yok hele, aşkın tavan yapdığı o saatler :)

hayırlı olsun hocam... abes bir başlık atmışsın,kusura bakma ama karı değil /hanım/ desen daha iyi olurdu.eşten dosttan bahsedilirken mahalle ağzı kullanmak tamamıyle yanlış bana göre...beni ilgilendirmez ama uyarmak istedim, 3x aldım bende ama eşimden nede çocugumdan vazgeçemedim dogru dürüst aleti inceleme fırsatım bile olmadı onlar bitarafa dünya bi tarafa...
saygılar

Saol varol hocam.yannis anlama hocam laf ile sevemiyom bizim kariyi.olurda lal olursak sevgimiz lafta kalmasin die..yinede verdigin bu yol gostermeye tesekkurler..

hayırlı olsun ama yinede yaşlanınca sana org bakmaz yenge bakar yaşlanmaya daha çok dersen şimdi ne biriktirirsen ilerde ona göre rahat edersin konu güzel espirili hocam hoş olmuş a2000 hayırlı olsun iyi günlerde kullan

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bu alana bir cevap yazın...