yay dem olmuyor

serkanfbgsts

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
Yamaha Or700 V2 Plus
arkadaslar meraba ben v2 plus aldım hayran kaldım yanlız akor bölümünde yay dem yaptıgımda cok acayıp bı yaylı cıkıyo.onu orıjınal halınde akor bulomunde nasıl sabıt tutucaz ayrıca grani ritmi manyak olmuş herkese teserukkler böyle ritmler istiyoruz biz.cok teukkesrler

Cevap: yay dem olmuyor

merhaba,

ONE TOUCH SETTING ayarlarının hemen üstünde LOWER sekmelerinden LEFT ile yaylı demi seçiyorsun, yanında LEFT HOLD tuşu ile sesi süreklileştiriyorsun..

saygılar..

tesekkur edrım kardeşim

Arkadaşın anlattığı gibi aynen.. akumpanya düğmesi açıkken denersen majör akor basacaktır alet, buda sıkıntı yaratır performas sırasında :)

arkadaslar meraba ben v2 plus aldım hayran kaldım yanlız akor bölümünde yay dem yaptıgımda cok acayıp bı yaylı cıkıyo.onu orıjınal halınde akor bulomunde nasıl sabıt tutucaz ayrıca grani ritmi manyak olmuş herkese teserukkler böyle ritmler istiyoruz biz.cok teukkesrler

kardeşbenim set isimli paylaşımımda 1vartiyonda dem 2.de3deve 4.de vahte nin çeşitli vuruşları ritmi yapmıştım bir derim işine yarar bırak yay demi leftleri açacan acmp yi kapayacan uzun iş ben bunu kısaltım saygılar