Yeni 2-4 a2000 plus -Demo

• Konbuyu başlatan lost__92
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 8
  • Görünümler : 3K

lost__92

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
KORG PA800-1X -YAMAHA S650-A300V2
değerli üstadlar konular genelde cevapsız kaldığı için zipleyip attım demoyu zipysharede dinleyince çok kalitesiz geliyor diye...

bu ritim önceden yazılmış bi ritimdi..hemen hemen tüm ayarlarını alt yapılarını kurcaladım, ritmin bass ayarlarınıda oynadım tonların sağlam gelmesi için, talep gelirse ritmi paylaşacağım..

herkese hayırlı işler

Zippyshare.com - pianist gokhan - oyun havaları.rar

Cevap: Yeni 2-4 a2000 plus -Demo

cok iyi aslında plus desteklımı

cok iyi aslında plus desteklımı

onca a2000 kullanıcısının içinden 1 kişi cevap verdi.. plus destekli hocami or700 v2 plus kullanan bi kaç arkadaşıma verdim orglarında çalışmadı ama ...

özelden atarım size ritmi hocam

paylaşım için teşekkürler kardeşim yanlız zillerin arkasından boğuk bir ses geliyo kaydı yüksek sestemi yaptın keşke kıssaydın biraz sesi birde ritmi birazdaha sadeleştirebilirsen daha iyi olur bence devamını bekliyoruz

abim emeklerine sağlık devam mmmm

hepinize teşekkrler.. kuscy kardeşim haklısın ritim sesini max açtım , basslara yüklendim eq dan sona dayadım, biraz paldır küldür oldu, multi padlarıda açtım ritim şıkır şıkır olsun diye.. inş daha güzelleri gelecek

paylaşım için teşekkürler gökhan abi yeni klavyen hayırlı olsun iyi çalışmalar

Eline sağlık Gökhancım, ritim olarakta paylaşımını bekliyoruz. Bende bir 2-4 üstünde çalışıyorum, fırsat buldukça paylaşacağım. pa 800 den kalma alışkanlıkla bol zilli bir ritim yapma derdindeyim...

demoyu bende begendim.fakat a2000 deki elektrolar hiç hoşuma gitmedi.sanırım cipsiz a2000 elektrosunu kullandın değilmi.