Sayfa 1 Toplam 81 Sayfadan 1231151 ... SonuncuSonuncu
Toplam 2409 adet konudan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Korg

KORG - korg pa900 , korg pa3x , Korg pa800 yeni set , Korg pa80 , korg Pa55 tr set korg Pa60 set korg is 40 Korg is 30 korg is 50 / korg i3 korg i4 korg ix300 ve korg türkiye piyanist korg pa 3x set

Alt Forum Konular / Mesajlar  Son Mesaj

  1. Pa800 set Download

    (184 Kişi İçeride)

    Korg pa800 Set style performance download bölümü

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 1,071
    • Mesajlar: 10,272
  2. Pa80 Download

    (84 Kişi İçeride)

    korg pa80 set rtim midi paylaşımlar download - indirme bölümü

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 561
    • Mesajlar: 3,726
  3. Pa55tr Download

    (17 Kişi İçeride)

    korg pa55tr Set rtim midi ve paylaşımlar bölümü.

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 229
    • Mesajlar: 1,639
  4. Korg is Download

    (11 Kişi İçeride)

    korg i serisi - korg i3 i4 i5 ix300 is40 is50 ve benzeri rtim set paylaşım bölümü

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 154
    • Mesajlar: 1,021
  5. Korg Pa3x set

    (67 Kişi İçeride)

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 219
    • Mesajlar: 2,299
  6. Korg pa600 set

    (61 Kişi İçeride)

    Korg pa600 qt set demo ritim paylaşım ve görüşler bölümü.

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 254
    • Mesajlar: 2,524
  7. Korg Pa2x Download

    (9 Kişi İçeride)

    Korg Pa2x set performance ve paylaşımlar

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 87
    • Mesajlar: 766
  8. Korg pa1x Download

    (13 Kişi İçeride)

    Korg pa1x download Bölümü

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 135
    • Mesajlar: 958
  9. Korg pa500tr set

    (50 Kişi İçeride)

    korg pa500 tr set paylaşım ve içerikler..

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 465
    • Mesajlar: 4,462
  10. Korg pa300 download

    (8 Kişi İçeride)

    pa300 paylaşım alanı

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 18
    • Mesajlar: 153
  11. Korg pa900 download

    (59 Kişi İçeride)

    pa900 senin aradığın hersey burda..

    Eylemler:

    Forum İstatistikleri:

    • Konular: 117
    • Mesajlar: 1,207
  1. Sabit Konular  

  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Korg Pa 900 Kullanım Kılavuzu Türkçe

    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 2,037
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    korgun tüm serinlerinde remlerinizi nasıl boşaltırsınız ve silersiniz

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 180
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  4. Thumbs up <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Korg'un küçük devi, Mikro Arranger Hakkındaki Görüşlerim...

    Başlatan ChordSolo başlangıç tarihi 26.Mart.2012">ChordSolo‎, 26.Mart.2012
    4 Sayfa
    1 2 3 ... 4
    can başar, çiftetelli, davul, elektro, kart, ketron, korg, midi, müzisyen, nasıl, orjinal, pa80, piyanist, roland, roman, ses, sound, ucuz, yabancı, yamaha, yeni
    • Cevap: 37
    • Görüntüleme: 6,725
    13.Aralık.2014 son yazılan Mesajı göster
  5. Arrow <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Korg Pa600 Teknik Bilgi

    Başlatan Berkcik başlangıç tarihi 07.Ocak.2013">Berkcik‎, 07.Ocak.2013
    2 Sayfa
    1 2
    bilgi, ilk, klavye, korg, korg pa, korg pa 60, müzik, özel, pa 60, performans, sesler, teknik, ucuz
    • Cevap: 13
    • Görüntüleme: 3,635
    03.Ağustos.2014 son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    YOK BÖYLE PAYLAŞIM (pa80-800-1x-2x-3x-500-tr-or)

    Başlatan ZAFER 1983 başlangıç tarihi 06.Ocak.2013">ZAFER 1983‎, 06.Ocak.2013
    2 Sayfa
    1 2
    download, korg, korg pa, korg pa 500 tr, nasıl, pa 50, pa 500 tr, pa80, pa800, ritim, set, türk
    • Cevap: 11
    • Görüntüleme: 3,142
    29.Haziran.2014 son yazılan Mesajı göster
  7. Arrow <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    korg pa80 ni pa800 convert programı

    Başlatan Admin başlangıç tarihi 17.Şubat.2011">Admin‎, 17.Şubat.2011
    computer, korg, korg pa80, pa2x pro, pa80, pa800, set
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 4,008
    16.Haziran.2014 son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    PA80 16Mbyte Flash Kart 2 yıl Garantili

    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,240
    03.Eylül.2013 son yazılan Mesajı göster
  9. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    KORG PA800-500tr-1x-2x-3x(başka setlerden ses ve ritim alma)

    Başlatan ZAFER 1983 başlangıç tarihi 11.Eylül.2011">ZAFER 1983‎, 11.Eylül.2011
    2 Sayfa
    1 2
    klavye, korg, korg pa, ritim, ses, set
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 6,804
    28.Ocak.2013 son yazılan Mesajı göster
  10. Normal Konular  

  1. pa 600

    Başlatan artik‎,  9 Saat önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 45
    9 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  2. Bol meyanli set indir

    Başlatan luciar‎,  6 Gün önce
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 317
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  3. satılık baykal usb 2...

    Başlatan müzik‎, 20.Mart.2014
    baykal, baykal usb, fiyat, ritimler, satılık, satılık baykal usb, usb
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 492
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  4. pa 500tr kütahya set istek üzerine

    Başlatan zafer72‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 45
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  5. başka setten ses yükledim efektleri gelmedi

    Başlatan saliverdim‎, 20.Şubat.2015
    2 Sayfa
    1 2
    pcm, ses, set, sound
    • Cevap: 14
    • Görüntüleme: 278
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  6. Korg pa600 setin icerini gosteren video

    Başlatan luciar‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 49
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  7. pa300 fade in/out ?

    Başlatan pa300gkhn‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 183
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 167
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  8. Mikrofonda çift ses olayı hakkında yardımm!!

    Başlatan karabaş‎, 29.Eylül.2011
    2 Sayfa
    1 2
    gitar, müzik, ses
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 2,101
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  9. korg pa 800zurna

    Başlatan ismail05‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 121
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  10. Gündem yaylilar!!!

    Başlatan f.a‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 146
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  11. Korg pa serisi ritimleri pcde dinleme programi

    Başlatan piyanist53‎, 22.Ocak.2010
    9 Sayfa
    1 2 3 ... 9
    • Cevap: 80
    • Görüntüleme: 31,423
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  12. pa 800 bass

    Başlatan ismail05‎, 2 Hafta önce
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 103
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  13. korg pa 800zurna

    Başlatan ismail05‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 30
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  14. korg pa80 boot (b) hatası acilllllll

    Başlatan dorak28‎, 08.Şubat.2015
    acil, ekran, korg, korg pa, korg pa80, pa80
    • Cevap: 8
    • Görüntüleme: 171
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  15. pa80 ekran yazilari silik

    Başlatan us1anmam‎, 2 Hafta önce
    3 Sayfa
    1 2 3
    ali, ekran, ekran silik, ekran yok, korg pa80, mikrofon, pa80, pa80 ekran, resimleri, ses, sesi, trakya, yazılar silik
    • Cevap: 22
    • Görüntüleme: 355
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  16. KORG PA 80 HK. Yardım

    Başlatan uzman cavus‎, 2 Hafta önce
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 83
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  17. korg pa 800zurna

    Başlatan ismail05‎, 2 Hafta önce
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 140
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  18. korg emo usb 2 çıktı

    Başlatan setup41‎, 02.Ekim.2013
    2 Sayfa
    1 2
    emo, korg, korg pa, korg pa3x, pa3x, usb, yeni, youtube
    • Cevap: 18
    • Görüntüleme: 1,898
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  19. Pa 55 sorun

    Başlatan patlakbeyin‎, 3 Hafta önce
    koma, korg, korg pa, pa55, ritim, soru, sorun
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 123
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  20. PA600 CE Set DK listesi ....

    Başlatan szdemir_06‎, 3 Hafta önce
    liste, nasıl, pa60, set
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 120
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
" . construct_phrase("$vbphrase[vbseo_trackback_is_x]", "misc.".VBSEO_VB_EXT."?do=linkbacks#trackbacks", "Açık") . "
" . construct_phrase("$vbphrase[vbseo_pingback_is_x]", "misc.".VBSEO_VB_EXT."?do=linkbacks#pingbacks", "Açık") . "
" . construct_phrase("$vbphrase[vbseo_refback_is_x]", "misc.".VBSEO_VB_EXT."?do=linkbacks#refbacks", "Kapalı") . "