• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

2007 de bar sahnemden bir video..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolga

üye
Özel Üye
Vip Üye
Enst.
klavyesiz kaldım,akordeon günleri..
...................

Moderatör tarafında düzenlendi:
saolasın ömerim...

Hocam güzel okmuşsun. Fakat bişey sorucam hazır alt yapı üzerine arkadaş bateri çalıyor heralde .

aynen öyle,o hafta içi bir günden,canlı sazlar hafta sonu 3 gün geliyorlardı,davulcu da bizim canlı müzik grubundan,takılmak için gelmişti öyle çalıyordu,idman babında..

güzel ve huzur verıcı.orkestra hep rahatlıktır.ekip işi zevkli.keşke bır ekıpte çalsam..

Abicim oldukça güzel yorumlamışsın.

teşekkürler arkadaşlar,evet ekip işi zevklidir,ama mekancıların durumları da artık eskisi gibi değil,gördüğünüz gibi 6 sene çalıştığım barda bile hafta içi md,hafta sonu canlı yapıyorduk.Gönül isterdiki 6 gün canlı yapalım ama mekancıyı da düşünmek gerek.komple ekip 8 kişi olunca zor oluyor tabi.1000 tl üzeri hergece para vermek de her babayiğit mekancının harcı değil hani..

video guzel devamini bekleriz.tesekkurler.

inşallah üstad,devamını çekmeyi bende isterim..

tamam tamam ben anladım:D sen doktorluğu öğrendin,şimdide yönetmenliğe başladın:D:D:D,ilk filmin konusu;ahçı bahçıvana,uşak ahçıya,sonra hepsi bahçıvana:D:D:D

abi baksana sen benden daha tecrübelisin bu işlerde,ben senin yanında asistan olamam valla :D:D ama sonu güzel,herkez bahçıvana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri