• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

2015 GW8 Yeni Demo-keşanlı mustafa

Cevap: 2015 GW8 Yeni Demo-keşanlı mustafa

özlemişiz...
 
Cevap: 2015 GW8 Yeni Demo-keşanlı mustafa

Bir dinleyeyim de belki hocanın hatalarını yakalarım dedim ama nafile, akorlar tane tane vallahi. :p Ellerine sağlık Mustafa abi. Saygılar.
 
Cevap: 2015 GW8 Yeni Demo-keşanlı mustafa

Aletsizliğe dayanamayarak Gw8 aldım ve şöyle bir kayıt aldım.


Siteden takip ettiğim kadarıyla sizin gibi bir insanın bunca zaman aletsiz kaldığına hala inanamıyorum. Hoş, gitar varya ! sanıyorum klavye 2. planda kalmakta. Haklısınız da. Tabiki benim tahminim, klavye konusu şu ara biraz darmadağın. Eeee ! aklı başında ve deneyimli bir insan olarak tatmin edici bir klavyeyi beklemektesiniz. O yüzden aldığınız alet geçici ve oyalayıcı, kesin. Hangi aleti bekliyorsunuz demem, abesle iştigal olur. Kesinleşmeyen hiç bir şey sorulmaz aslında. Bir tüyo ver demem tarot falına benzer ! Herneyse, bence site tarafından ve diğer yerlerde de saygıyla anılan bir insanın yaptığı her şeye saygı duyulması taraftarıyım. En son şunu açıkça belirtmeden geçemeyeceğim. Genelde müzik konusunda batı zihniyete sahip olmanız bende ayrı bir hayranlık uyandırmakta. İleride gerçek enstrüman seslere sahip klavyeyi aldığınızda bizleri batı müzikten esirgemeyiniz. Hiç kimseyi ayırt etmek değil niyetim. Ben bundan hoşlanıyor ve sizde bundan hoşlanıyorsanız, demolarınızın bize bir ışık tutacağı bir gerçek. Yüreğimizde illaki Türk müziğide var, kuşkusuz. Zevkler meselesi, tartışma konusu olmasın lütfen. Şu en son yaptığınız müzik bile bile beni gençliğime döndürdü inanın. Her şey için çok teşekkürler, benim aydın site üyem.
 
Cevap: 2015 GW8 Yeni Demo-keşanlı mustafa

Eline sağlık mustafa hocam..Nostaljiler de bekleriz :)
 
Cevap: 2015 GW8 Yeni Demo-keşanlı mustafa

hayırlı olsun mustafa abi...yine mükemmelsin..

saygılarımla
yıldıray
 

Demonu Paylaş Yine Yarışma Yapalım mı ? Anket

  • Evet

    Oy: 16 69.6%
  • Kararsızım

    Oy: 7 30.4%
  • Hayır

    Oy: 0 0.0%

Delüxe üyelik Yapın sizinde olsun.. (Sunucu Ödemeleri için katkınız olsun)

Son kaynaklar

İyiki Doğdunuz :)

Geri
Üst