• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

barış korg pa500tr elektrolar demo

pyst79

Özel Üye
Vip Üye
Enst.
KORG PA1000 & BREATH CONTROLLER
arkadaşlar oldugu kadar bir demo daha sizlere 8 tane elektro yazdım alete
yorumlarınızı esirgemeyin saygılar

hadi senin için 100 ytl daha almam 2700 ytl ye bırakırım sana yoksa fiyatta düşmezdim artı emekte var bu alette daha nedim:)

elektrolar süper geliyor tınları ve tonları...sanırım bu elektroları dıstan sampler le cekılmedi...ustunde ki tonları ve ayarları oynayarak yaptın oyle miş..biraz daha acıklarsan hangı yolla yaptıgını elınnde bu alet olan arkadaslar da ona göre ayarlamalar yapmaya calısırlar ve daha faydalı bır paylasım olur sanırım...

Cevap: barış korg pa500tr elektrolar demo

slm..hocam biz bu elektroları pa 800 e yukleyip kullanabilirmiyiz

kullanamazsın cunku pa 500 tr den ses alınamıyo ses eklenemıyo kapalı bı alet sadece edıt yapabılırsın

yaw bilende konuşuyo bilmeyende bu aleti kötüleyenlerin çoğu daha pa 500 tr yi görmemişlerdir bile atıyolar habire D::D

Süper demo elektrolar çok güzel.Birde klarnet sesleriyle demo yapabilirseniz çok makbul geçer ...

pa500 var bir arkadaşımda, ara ara alır kurcalarım, çok fena geliştirilebilir bi alet, o aletin başında sabahladığımı hatırlarım, gerçekten zevk veriyor insana pa500 ile uğraşmak.

ritimlerin kitlerinde biraz düzenlemeler ve yeni sesler yazılması gerekiyor içindeki ses bankası mükemmel, pa800 setlerinden rom sesleri olan performansları kopyalayıp kullanabilirsiniz mesela lead sesleri :)

eğer aleti alırsam yine birkaç demo yapıp koyarım buraya, kendi yazdığım ritimlerle birlikte

Geri