Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: DanteTR & Ses Güncelleme Tanıtım İLK KEZ TRAKYAMUZİK'TEAbı bu istanbula alet gönderme işi neden böyle oldu.Koyun siteye herkez güncellesin gözünüzü seveyim abi.Bi güncelleme için alet istanbula gidip gelirmi yaa.Korg o yönden iyi.Bi güncelleme çıkarıyorlar yada usb güncellemesi yapıyorlar internetten indirip kullanıyorlar.Ben aleti bi güncelleme için istanbula gönderemem gerekirse korg a tekrar geçerim.Bu işe bir çağre derim.
Cevap: DanteTR & Ses Güncelleme Tanıtım İLK KEZ TRAKYAMUZİK'TE
Abı bu istanbula alet gönderme işi neden böyle oldu.Koyun siteye herkez güncellesin gözünüzü seveyim abi.Bi güncelleme için alet istanbula gidip gelirmi yaa.Korg o yönden iyi.Bi güncelleme çıkarıyorlar yada usb güncellemesi yapıyorlar internetten indirip kullanıyorlar.Ben aleti bi güncelleme için istanbula gönderemem gerekirse korg a tekrar geçerim.Bu işe bir çağre derim.