Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Fey-Music Org Projeye Destek ve KatkiMerhaba fuat128 abicim. Bu bahsettiğin cihaz türkiyede varmı bilmiyorum Hatta ribbonun bile ne olduğunu 100 de 100 bilmiyorum. Ama facebook ta tanıdığım bazı müzisyen abilerimiz var. Facebook a klavyenin resmini koyarak böyle cihazın türkiyede olup olmadığını ve tam olarak ne gibi yerlerde satılabileceğini soran bir paylaşım yaptım. Çünkü orada bu işlerde çok yakından ilgilenen insanlar var. Yani en azından org alım satımı yapan birçok insan var. Eğer cevap gelirse seni bilgilendireceim inşallah.
Cevap: Fey-Music Org Projeye Destek ve Katki
Merhaba fuat128 abicim. Bu bahsettiğin cihaz türkiyede varmı bilmiyorum Hatta ribbonun bile ne olduğunu 100 de 100 bilmiyorum. Ama facebook ta tanıdığım bazı müzisyen abilerimiz var. Facebook a klavyenin resmini koyarak böyle cihazın türkiyede olup olmadığını ve tam olarak ne gibi yerlerde satılabileceğini soran bir paylaşım yaptım. Çünkü orada bu işlerde çok yakından ilgilenen insanlar var. Yani en azından org alım satımı yapan birçok insan var. Eğer cevap gelirse seni bilgilendireceim inşallah.