• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Gönül Yarası Yorumlarınız Değerlidir...

eddie

Moderator
Moderator
Özel Üye
Vip Üye
Enst.
PSR A1000 TR - Baglama
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam çok temiz okuyorsun yanlış ses basmıyorsun teşekkürler paylaşım için arada macun nağmeler var fakat tadında bırakmışsın tebrik ederim.

Yorumun icin cok tesekkurler dostum ;)

eddie kardes tebrik ederim orjinal cd kaltesi okumus cokta güzel yorumlamuisssin
ses tonun da cok dinlendirici hakan sesini de andiriyor daha da baska demolarini beklerim canadaya sevgile
hadi by

cok sagolasin erko dostum.
diger demo kayitlarima imzamdan ulasabilirsin...
yorumlarini mutlaka beklerim, tesekkur ederim

vaaaaaaaaaaaaav süper okumuşsun kardeşim. 10 üstünden 10 puan 10 puan 10 puan 10 puan 100 puan aldın benden helalinden ve temizinden :)
bunun bende md si olsa bende seslendircem :(
bi harf unutmuşumda tekrar yazdım :)

Allah duamı kabul etti ve buldum alt yapıyı :)
hemde sen koymuşsun alt yapıyı istek üzerine.kesin bende seslendircem bu şarkıyı :)

Arkadaslar sesimin fanteziyemi ,ozgunemi yoksa slow muzigemi daha yatkin oldugu hususunda da yorum yaparsaniz cok sevinirim.
imzamda Ozgun kayit olarak ;
Fantezi kayit olarak, , ve
Slow olarakta demolarim mevcut.
Sizin yorumlariniz isiginda albumumu sekillendircem. Simdiden tesekkurler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
bence daha iyi okuyabilirdin çok kuru okumuşsun duygu yok..eseri korkarak okumuşsun yani kayıt yaparken yanlış ses basma korkusu ve heyecanı var sende..başarıların daim olsun..

arkadaşım yüreğine sağlık mükemmel olmuş...yürek koymuşsun...Paylaşımcı arkadaşlar lütfen yorum yazın...

Paylasim icin Ustat Tesekkurler

Korg Pa800 ve Pa2x için Baykal USB Dinleyiniz

giris.jpg

Cevap: Gönül Yarası Yorumlarınız Değerlidir...

cok tesekkurler yorumlariniz icin

Cevap: Gönül Yarası Yorumlarınız Değerlidir...

Gerçekten çok güzel ağzına sağlık kardeşim.

Geri