Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
i30 gerçekten süper bir org bende de var zevkle kullanıyorum sana tavsiyem üzerinde HD harfleri olanı al orjinal fabrikasyon hd li ve yeni versiyon olduğu için daha temiz oluyor bende yeni aldım 1000 liraya ama sıfır gibi temiz
selam kardeşim bendede i 30 var tam bir sahnealetidir. ses ve ritm yazabilirsin.aletten memnunum.bir kere düğüne üç kere gitti evde kullandım demiyorum düğnde kullandım 1 yıl once almısdım.org servise gitti geldi bakıma gönderdi aldığım arkadas göndermisdi.setler yukludur disketler yedekli secmedir.ritm ve ses ihtiyacı olana ulastırabilirim.siyah tuslardan sadece 1 tanesi kırık.(12 dolar)başka hicbir sıkıntısı yokdur orgun.fiyat 850 tl.kargoya karısmam.bakarsın beğenirsen alırsın.gsm;544 251 81 38 karaman
kimseye zorla org satmıyoruz arkadaşım.bütün dokuk i 30 lar dediğin korg serisinin en baba aletidir dayanıklılık yonunden.suan en kotu i 30 10 sene program yapar.pa 800 de alet.herkesın durumu bır değıl bılıyorsun.ayrıca i 30 u bılenler bılır.
bende de i30 HD var satılık sitede üzerine temiz ve sorunsuzunu bulamazsın yanılmıyorsam fotoğraflar var bak istersen bende 950 TL den veriyorum klavyeyi görüşmek istersen 0505 960 24 90