Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben kardeşime ufak bir org almak istiyorum 9 yaşında şöyle 100 tl yi geçmiyecek bir şey olsun istiyorum sixce ne olabilir acil cevap yazarsanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar ben kardeşime ufak bir org almak istiyorum 9 yaşında şöyle 100 tl yi geçmiyecek bir şey olsun istiyorum sixce ne olabilir acil cevap yazarsanız sevinirim
vallahi komik haberlere uyar 100 liraya org almak ya dosttum 100 normal org varmidir sence benim bilgisayarin klevyesi var orglu o bile 100 liradan cok
sana yardımcı olabilmemiz için bu sitede o dediğin orglardan kullanan olması lazımki sana önerelim .oysa bu sitede herkes an az 1000 euroluk org kullanıyor...sen o orgu başka yerde bak istersen bence ...
Arkadaşlar önerileriniz için hepinize teşekkür ederim.
Bende biliyorum 100 tl ye org olmayacağını ama sonuçta alacağım kişi 8-9 yaşlarında çocuk şimidk gidipte 3 bin tl ye org mu satın alıyım oyuncak düzeyinin biraz daha üstü olacaktı gereken cevaplarımıda aldım zaten teşekkür ederim.