• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Ketron Demolari Buradan Dinleyiniz

hocam paylaşım için teşekkürler..dinlemekte yarar var bence ..

Hocam dinledim inanılmaz derecede güzeller..Sesler sample gibi çok orijinal!

Cevap: Ketron Demolari Buradan Dinleyiniz

sesler sample gibi değil bizzat sample'dir bu alette "internal 320 mb ROM" "user 192 mb'de RAM" var ve içindeki bütün sesler sample,batı ritmlerinde tamamı canlı studyo çalım loop'tur...
Bu kısa bilgi yeterli sanırım....
bu alet yakında satışa sunulacak aleti programlayan kişide Benim Tünel Müzikle beraber çalışmaktayım adım "COŞKUN"...
Çok yakında Audya5 için benim setim piyasaya çıkacak, yaptığım çalışmaları ve aleti görenler zaten dehşete kapılıyorlar ,birde aletin menüsünü değiştiriyorum Tamamen Türkçe yapıyorum 1 ay önce İtalyadaydım Tünel müziğin sahibi Hıdır beyle beraber ketronun İtalaya'daki Fabrikasına gittik orada mühendislere ve müzisyenlere alete eklemelerini istediğim bir çok fonsiyonu bizzat org üzerinde göstererek anlattım şuanda adamların benim istediğim şeyleri yapmasını bekliyorum istediğim özelliklerin tamamı yapılıp yeni versiyonu çıktımı millet kafayı hepten sıyıracak...
Şimdi yukarıdaki yazılarda bu alet her orgun ritmini okur diyorlar evet doğrudur yanlız birşeyi unutuyorlar orada orglardan ritmleri audio kayıt alıp cubasede kesip biçmek lazım ben sizi bu zahmetten kurtaracağım aletin içerisine piyasadaki orgların hepsinin drumkitlerini koyacağım istediğiniz orgun ritmini "emc style work" programında ketron X9 formatına çevirin ve Audya 5'e atın küçük bir editleme işleminden sonra ritmlerinizi canavar gibi okusun olay budur arkadaşlar Piyasayı yakında bu alet kaplayacak herkes bu deli aleti almak için bekliyor fabrikanın yeni güncellemesini bekliyoruz isteyen korg pa3X alabilir beklemeyen beklemez ama benden söylemesi pişman olursunuz bu alet piyasaya çıktımı hakikaten piyasayı sallayacak hadi kalın sağlıcakla en kısa zamanda görüşmek üzere mayıs sonunu bekleyin...

hadi hayirlisi hocamm peki bu yaptiginiz baska orglardaki dram kitini ins olarak sizmi koyacaksiniz yoksam bizimde msp olarak dram bölümünde kendimizde koyma sansimiz olacakmi hem size katiliyorum bu haliyle bile pa3 ve tyros4 den daha iyi bence birazda demo koysaniz en azindan insanlarin ön yargisi degisir birde hocam leif gitar bölümüne mp3 olarak bizimde koyma sansimiz olsa cok güzel olacak coskun hocam 192mb ram demissiniz gecenlerde ben tüneli aradim su an alete 256 ram takilmis ve icindeki 64 mb 320mb oldugu söylendi bu ramlar ne zaman piyasaya sunulacak saygilar

mart dendi sonra nisan ve şimdide mayıs sonu diyosunuz yılan hikayesi oldu şu audya 5..murak hocam fazla heveslenme bence onu beklemeye ömrümüz yetermi bilmem.italyaya falan gidildiğide yok çok yakından takip ediyoruz tüneli....