• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Korg pa serisi ritimleri pcde dinleme programi

piyanist53

Gold
Özel Üye
Vip Üye
Enst.
KORG PA2X
Korg pa serisi ritimleri pcde dinleme programi

Bu resimde kullanmayı bilmeyenler için kullanma şekli

teşekkürü unutmayalim :)

program ektedir

Ekli dosyalar

• korg pa serisi pcde ritim dinleme.rar
    272.8 KB · Görüntüleme: 9,659
Moderatör tarafında düzenlendi:
paylaşım için teşekkür ederim. ben ritimleri programın içine atıyorum ritmin içeriğini seçip play'e bastığımda bir uyarı veriyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba ? saygılarımla..

paylaşım için teşekkür ederim. ben ritimleri programın içine atıyorum ritmin içeriğini seçip play'e bastığımda bir uyarı veriyor bunu nasıl düzeltebilirim acaba ? saygılarımla..

arkasaşdım konuya resimli anlatım ekledim bakarsan adımları ordakı gibi yaparsan problem çıkacağını sanmıyorum saygılar

toprağım :)

tekrar teşekkür ederim bende bu şekilde yaptım fakat bilgisayarımla ilgili bir sorun olsa gerek..emeğe saygımız sonsuz :)

tekrar teşekkür ederim bende bu şekilde yaptım fakat bilgisayarımla ilgili bir sorun olsa gerek..emeğe saygımız sonsuz :)

vallahi üzüldüm çözemedik olayı ama dediğin gibi sistemle ilgili bir hatadır muhtemelen çünkü bende hiç bir sorun çıkmıyo xp de

hocam bilgisayar okurmuki ritimi ya. sonuçta orgtaki kitler bilgisayarda yok saçma sapan sesler çıkar bence. standar kitle yazılmışsa tek onu okur gibime geliyo

hocam bilgisayar okurmuki ritimi ya. sonuçta orgtaki kitler bilgisayarda yok saçma sapan sesler çıkar bence. standar kitle yazılmışsa tek onu okur gibime geliyo

tabiki bilgisayar orgibi gümbür gümbür okumuyo ama en azından ritimim az çok ne olduğunu duymuş oluyosun fikir sahibi oluyosun ritim hakkında

Cevap: Korg pa serisi ritimleri pcde dinleme programi

teşekkürler

Cevap: Korg pa serisi ritimleri pcde dinleme programi

tşk.............

Geri