• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

MUAZZEZ ERSOY MD altyapıları..

ferdesu

Altın
Özel Üye
Enst.
Korg pa800 keman piyano
images

MUAZZEZ ERSOY--UNUTMADIM SENİ

----------------------------------------------------------------------------------
MUAZZEZRSOY--AŞKIN KANUNU

----------------------------------------------------------------------------------
versiyon 2

MUAZZEZRSOY RÜYA GİBİ

MUAZZEZ ERSOY YOLLARINA GÜL DÖKTÜM

MUAZZEZ ERSOY SENİ SEVİYORUM

---------------------------------------------------------------------------------
MUAZZEZ ERSOY UYU DEMEĞE GELDİM

MUAZZEZ ERSOY VEDA BUSESİ

----------------------------------------------------------------------------------TRACK 3

MUAZZEZ ERSOY SAMANYOLU

---------------------------------------------------------------------------------
MUAZZEZ ERSOY SENEDE BİRGUN

Moderatör tarafında düzenlendi:
Teşekkürler. Çok güzel alt yapılar. Paylaşım için sağolun.

rica ederim ruhi arkadaşım.iyi çalışmalar..

güzel paylaım teşekkürler...

inanırmısın şimdi dikkat ettim.istanbulda olduğunuzu görmemişim.:D:D
sevgili hemşerim:D:Dslm.

Cevap: MUAZZEZ ERSOY MD altyapıları..

teşekkürlerrrrrrrrrr paylaşım için

güle güle kullan unzish...

kardeş eline sağlık paylaşımın için ama özür dileyerek söylüyorum uyu demeye geldim kes yapıştır yazılmış şan bölümü klavye yazılımı benim 5 yaşında bir yeğenim var o daha güzel çalıyor:)))) diğerlerine bakmaya lüzum görmedim tekrar özür diliyorum:)))

ferdesu teşekkür ederim sağol çok güzel paylaşım

teşekkürler......

Çok teşekkürler ediyorum.İyi çalışmalar diliyorum.

teşekkürler ediyorum.

Geri