• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Or700 Ritim Balanslarının Yapılması

Dr.Salim

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Enst.
-
1) Seslerini ayarlamak istediğin ritmi seç.
2) mixing console tuşuna 2 kez basarak Style Part'a gel

balanselements.JPG

3) Burada J tuşuna basarak VOLUME sekmesine gelerek ekranda bulunan Rhy1,Rhy2,Bass,Chd1,Chd2,Pad,Phr1,Phr2 elementlerine karşılık gelen ekran altındaki 1 den 8'e kadar olan tuşlarla gerekli ses seviyesini ayarla.

4) EXIT deyip buradan çık.

5) Function > Digital Rec Menu > Style Cretore gir.

recmenu.JPG

stycrt.JPG

6) Bir kez EXIT tuşuna basarak Rec Channel Penceresinin kapandığını gör.

7) I tuşuna basarak SAVEyi seç ve isim yazarak/yazmayarak OK'a bas ve kaydedildikten sonra EXIT deyip çık.

stysave.JPG

bundan sonra bu ritmin ayarladığın volum seviyelerinde gelecektir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ellerine sağlık salim abi sende olmasan bu yamahayı tam çözemezdik vallahi salim abi sana ufak bi sorunum var onu soracakdım a 1000 de sesleri düzenlerken dsp den efekt seçip kaydediyoruz ya 2.bi efekti ses e vermemiz mümkünmü mesela dsp den delayı seçtikten sonra altından bi efekt daha vermek isteyince kayboluyor.

Emeklerine sağlık Salimcim. Gerçekten tam bir paylaşım insanısın. Sayende bir çok şeyi kolay yoldan öğreniyoruz. Paylaşım için teşekkürler.

ellerine sağlık salim abi sende olmasan bu yamahayı tam çözemezdik vallahi salim abi sana ufak bi sorunum var onu soracakdım a 1000 de sesleri düzenlerken dsp den efekt seçip kaydediyoruz ya 2.bi efekti ses e vermemiz mümkünmü mesela dsp den delayı seçtikten sonra altından bi efekt daha vermek isteyince kayboluyor.

A1000'de bu imkansız çünkü ritim ve ses için tek DSP kullanılıyor.

Fakat or700de farklı. Or700'de ise 4 DSP mevcut. Bunların 3'ü ses, biri ise ritim için ayrılmıştır.

Yani or700de bir sese 3 DSP eklebiliyorsun.

emeklerin için sağolsın salim kardeş.bilgilendirmelerini devamını bekliyoruz.

eğer bu yamaha seni genel merkezine işe almasın nankörsünüz diye mail atacam onlara :D:Dbaktım cevap yok 100 makineyle de ping atarım senin için :D:D

tesekkurler salim
rabbim gönlüne göre versin

Cevap: Or700 Ritim Balanslarının Yapılması

eğer bu yamaha seni genel merkezine işe almasın nankörsünüz diye mail atacam onlara :D:Dbaktım cevap yok 100 makineyle de ping atarım senin için :D:D

Bravo Tolga kardeş,,,esprili bir şekilde olaya nokta koydun:D.....Ben aslında mail yerine''BOMBA''atmayı düşünebilirim....:eek:Ne zaman Salim kardeşimizi arasam,,,dakikalarca bıkmadan-usanmadan her konuyu detayına kadar açıklar ve en kısa yoldan hedefe yönlendirir.Bu yüzden bu adama canı gönülden teşekkür ve minnetlerimi gönderiyorum.SAĞOL SALİM KARDEŞ.............