• Trakyamuzik.net Güncellenmiştir..! Medya ve Kaynaklar gün geçtikçe içeriğimiz Çoğalıyor.. izlemede kalın saygılar..
  • '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Or700 V2 midileri

Dr.Salim

Özel Üye
Vip Üye
Enst.
-
Or700 V2 üzerinde hazırlanmıştır.

Demodaki şarkı, suan için elimde or700 olmadığı için tyros3 te çaldırılmıştır.

Or700 üzerinde daha iyi sonuç vermektedir.

demo linki :

NOT : Bu Midiler Şubat güncellemesine aittir.

Ekli dosyalar

• Or700 midiler.rar
    160.1 KB · Görüntüleme: 367
Moderatör tarafında düzenlendi:
paylaşım yapılmıyor diyenler için günceldir...

paylaşım yapılmıyor diyenler için günceldir...

Dr. Salim bey,size ve diğer yamahacı paylaşımcılara yamahaya verdikleri çabalar için Çok büyük teşekkür ediyorum.Gerçekten hiç bıkmadan uğraşıyorsunuz yamaha kullananları memnun etmek için.

Harika bir paylasım. Cok teşekkürler. ilk fırsatta deneyecegim.

yamaha kullanan arkadaşlara çok faydalı olacaktır.salimin yamaha ya katkısı tartışılmaz.eline saglık salim

Teşekkürler sevgili Salim. Eline sağlık.

nasıl olmasın abi?

yapılan emekler karşılığında nedense birilerine yalakalık, bişeylerin reklamı ya da burnu havada muamelesi görüyoruz...

seni çok iyi anlıyorum."ben demiştim" diyeceğim ama boşver!
gerek yok,takmayın kafanıza.Dün baTuh'la da uzun uzadıya konuştuk.Doğru bildiğinizden şaşmayın...
yamahagönüllüleri diye bir organizasyon yapalım hatta:D

Sevgili salim eline sağlık v1 için midilerin varsa paylaşır mısın? Senin a-1000 midilerinden bende var hepsi çok güzel.Ama az sayıda.

çok teşekkür ederim eline sağlık bnde bu ay içinde alcam or 700 v2 şimdiden başlıyım ritim ses midi indirmeye

Çok teşekkürler kardeşim saolsın,

hayırlı uğurlu olsun...

bu midiler şubat ayı güncellemesine aitti arkadaşlar onu söylemeyi unuttum...

Midiler Orhan ve bana aittir.

teşekkürler salim

Geri