Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tolga dosttum cok sagol emegin icin senden bir ricam var ben topraktan bir canim albumunde GURBET sarkisi var onu yapabilirmisin benim icin daha bana verdigin sozu de yerine getirmedin
Tolga dosttum cok sagol emegin icin senden bir ricam var ben topraktan bir canim albumunde GURBET sarkisi var onu yapabilirmisin benim icin daha bana verdigin sozu de yerine getirmedin
sevgili emreyusuf,evet haklısın senin istediğin şarkıyı bir türlü yapamadım,ama sebebini bilmiyorum biliyormusun,ben bulgaristana gittim o dönem metinle beraber,bir albüm hazırlığı vardı,ve sonrasında ben rahatsızlandım ve bir dizi ameliyatlar geçirmek zorunda kaldım.salı günü de bşr ameliyatım var ve benim hayatım 3 aydır hastanede geçiyor.ama iyileşir iyileşmez zaten sözlerimi seve seve yerine getiririm.Orhan gencebay isteğinde dahil..saygılar..