sonbilge
Özel Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
mükemmel, mükemmel, üstad saygılar....devamını bekleriz....sizin kayıdı dinleyince moralim bozuldu....
üstad.....bu kadar temiz kayıdı nasıl yapıyorsunuz....stüdyonuz mu var....sanki gitar kulaklığın içinde canlı çalıyor...çıt çıkmıyor, nefes alınmıyor gibi..aman mirim , nerde yanlış yaptım moralinizi bozacak
üstad.....bu kadar temiz kayıdı nasıl yapıyorsunuz....stüdyonuz mu var....sanki gitar kulaklığın içinde canlı çalıyor...çıt çıkmıyor, nefes alınmıyor gibi..
evt Sn mustafa bey küçük bir stüdyo diyelim(home) genelde kendi işlerimi yapıyorum, ama tabi bunlarında küçük hileleri var , teknoloji sağolsun.....
Üstad bu ev stüdyosunun resimlerini chordsolonun açtığı bölümde görmek isteriz. Ayrıca bu işin tekniklerini, tüyolarını ve minik hilelerini de paylaşırsanız, müteşekkir kalırız. Sevgiyle kalın.
eline sağlık üstat çok güzel olmuş,her zamanki gibi...
hangi vst bu?
keşke altyapıdaki gitarda vuruş çeşitliliği sağlasaydınız derim ben.
selamlar
5 dakkalık bi hucum kayıt desem....
ama iyi görmüşsünüz açığı, iyi çalışmalar....
üstad ne et yap bu kayıt tekniğini, teknolojisini öğren ve bana da ögret.ne yapayım hocam bu kadar güzel bir çalışmaya illaki bir kulp takmam lazımdı
burada esas mesela sizin mix-mastering tekniğiniz.bence çok iyi ki şu anda kıytırık laptopdan dinliyorum,esasen akşam daha sağlıklı dinleyebilirim...
selamlar
üstad ne et yap bu kayıt tekniğini, teknolojisini öğren ve bana da ögret.
üstad benim konuya bilimsel yaklaşmam için geç oldu...Bu nedenle temiz kayıt için (ki üstadın bu temizliğinde bir kayıdı sitede ben dinlemedim) şu kart- şu program- şu efekt bu efekt gibi pratik öneriler lazım. yoksa edirneli arkadaşın tavsiyesi üzerine 800 sayfa kitap aldım ama nafile....hocam gizli saklı birşey yok,Amerika'yı yeniden keşfe de gerek yok
linkini verdiğim konuları inceleyin,biraz daha döküman buldum,yakında onları da paylaşacağım zaten.
ses mühendisi olmadığımıza göre, ölümcül hataları bertaraf edebilirsek bu şimdilik kafi bence...
gerisi zaten bizim yeteneğimize kalmış zaten...
size bir video göndermiştim zaten yanlış hatırlamıyorsam.göndermemişsem ilk online gördüğümde tekrar yollarım.
bir video daha hazırlayıp koyacağım kamera bulamadım bir türlü...
ama yakında...![]()
üstad benim konuya bilimsel yaklaşmam için geç oldu...Bu nedenle temiz kayıt için (ki üstadın bu temizliğinde bir kayıdı sitede ben dinlemedim) şu kart- şu program- şu efekt bu efekt gibi pratik öneriler lazım. yoksa edirneli arkadaşın tavsiyesi üzerine 800 sayfa kitap aldım ama nafile....