• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Öyle sarhoş olsamki(klasik gitar)

hocam süper olmuş. aslında bunu sitedeki bu işten anlayan üstadlara işlettirebilirsiniz. altına ritim falan süsleme yapılabilir...

mükemmel, mükemmel, üstad saygılar....devamını bekleriz....sizin kayıdı dinleyince moralim bozuldu....

Moderatör tarafında düzenlendi:
üstad.....bu kadar temiz kayıdı nasıl yapıyorsunuz....stüdyonuz mu var....sanki gitar kulaklığın içinde canlı çalıyor...çıt çıkmıyor, nefes alınmıyor gibi..

evt Sn mustafa bey küçük bir stüdyo diyelim(home) genelde kendi işlerimi yapıyorum, ama tabi bunlarında küçük hileleri var , teknoloji sağolsun.....

Valla Mustafa üstada hak vermemek elde değil. Bu müzik ziyafeti için ellerinize sağlık. Devamını bekliyoruz. Sağlıcakla kalın.

evt Sn mustafa bey küçük bir stüdyo diyelim(home) genelde kendi işlerimi yapıyorum, ama tabi bunlarında küçük hileleri var , teknoloji sağolsun.....

Üstad bu ev stüdyosunun resimlerini chordsolonun açtığı bölümde görmek isteriz. Ayrıca bu işin tekniklerini, tüyolarını ve minik hilelerini de paylaşırsanız, müteşekkir kalırız. Sevgiyle kalın.

Üstad bu ev stüdyosunun resimlerini chordsolonun açtığı bölümde görmek isteriz. Ayrıca bu işin tekniklerini, tüyolarını ve minik hilelerini de paylaşırsanız, müteşekkir kalırız. Sevgiyle kalın.

saygının olduğu her yerde , birşeyler vermeye hazırız sizin gibi güzel insanlar olduğu sürece içimizdeki sevgi dahada artıyo , yorumlarınız için ayrıca çok teşekkür ederim....

eline sağlık üstat çok güzel olmuş,her zamanki gibi...
hangi vst bu?
keşke altyapıdaki gitarda vuruş çeşitliliği sağlasaydınız derim ben.
selamlar