Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Telefonunuzda Google Play Trakyamuzik.net uygulama alın.. https://play.google.com/store/apps/details?id=io.kodular.ecrinarif.Trakyamuzik
Normal
Cevap: Pa 900 to a2000 ?Styl works sadece formatı değiştirir ama ritim düzgün çalışmaz drum kitler uymaz, ritim yazan üstalar kendi ritimlerini kendi düzenledikleri drum kitlerle yazdıkları için ritimleri oluşturan drum kitler çok farklıdır, a2000 deki pa80 ritimleri emonun pa80 için yaptığı emo karttaki ritimlerdir ve a2000 e bu karttaki drum kitleride koyduğu için bu ritimler a2000 de çalışıyor.
Cevap: Pa 900 to a2000 ?
Styl works sadece formatı değiştirir ama ritim düzgün çalışmaz drum kitler uymaz, ritim yazan üstalar kendi ritimlerini kendi düzenledikleri drum kitlerle yazdıkları için ritimleri oluşturan drum kitler çok farklıdır, a2000 deki pa80 ritimleri emonun pa80 için yaptığı emo karttaki ritimlerdir ve a2000 e bu karttaki drum kitleride koyduğu için bu ritimler a2000 de çalışıyor.