• '' 20 '' Konu Açan yada mesaj yazmış olan Rütbe '' Özel üye '' olucaktır.. Vip üye de 200 konu yada Cevap vermiş olan Rütbe kazanacaktır saygılar

Pa80 backup yardiim lütfen

muzisyen

Vip Üye
5 Yıl ve Daha Eski Üyemiz
Özel Üye
Arkadaşlar bugün çok baş ağrittim sanirim....

Sorum şudur?

Ben orgumun hardiske """ .dat uzantili ilko-levo seti""" (12 adetten oluşuyor) attim....bunu org üzerinden yani harddiskten karta geri yükleme şansim varmidir....nasil yapacağim bu işi.

Normalde ben restore ekranindan giriyorum fakat ""fdd restore" ile restore yapiliyor onu anladim ama harddisk ile "restore" yapiliyormu bilmiyorum...

Bu arada kartimi orgda formatladim..... Kartin yedeğini almadim

yardimlariniz bekliorum

Arkadaşlar bugün çok baş ağrittim sanirim....

Sorum şudur?

Ben orgumun hardiske """ .dat uzantili ilko-levo seti""" (12 adetten oluşuyor) attim....bunu org üzerinden yani harddiskten karta geri yükleme şansim varmidir....nasil yapacağim bu işi.

Normalde ben restore ekranindan giriyorum fakat ""fdd restore" ile restore yapiliyor onu anladim ama harddisk ile "restore" yapiliyormu bilmiyorum...

Bu arada kartimi orgda formatladim..... Kartin yedeğini almadim

yardimlariniz bekliorum

eğer kartın backup unu hdd ye almiş isen restore bölümüne girip kart restore girip f1 ile fdd den hdd ye geçip almış olduğun yedek kart backup unu bulup normal disketten yüklüyomuş gibi adımları takıp et sırasıyla yuklemeye başlayacaktır

Cevap: Pa80 backup yardiim lütfen

ustam peki HDD ye nasıl alcaz backupları ??