PA900 arıyorum. | Trakya Müzik
  • Trakya Müzik 18. yılındadır. Lütfen Bildiğiniz konu açanlara yardımcı olunuz.. saygılar.

PA900 arıyorum.

Katılım
11 Nis 2010
Mesajlar
1,156
Puanları
38
Konum
Küçükçekmece
Enst.
Pa600Qt
Gerçekten satmak isteyen bana ulaşabilir.
Nette herkesin birbirine bakıp yazdığı fiyatları düşünen olursa bana yazmasın.
 

Gokhan25

Üye
Katılım
2 Şub 2019
Mesajlar
31
Puanları
8
Yaş
35
Enst.
pa 80
Üstün olarak nesi var arkadas anlat ta bizde bilelim .
 
Katılım
11 Nis 2010
Mesajlar
1,156
Puanları
38
Konum
Küçükçekmece
Enst.
Pa600Qt
Pa800 özellik ve fonksiyonel anlamda pa900'den geri. Tabi 900 güncel bir ürün olduğu için daha teknolojik olacak bu normal. Saraçoğlu ile tt arena birmi,değil.

Ayrıca 800 eskimiş ürün.Haşat. 900 iyidir iyi.
 

Gokhan25

Üye
Katılım
2 Şub 2019
Mesajlar
31
Puanları
8
Yaş
35
Enst.
pa 80
Tabiikide pa 900 ´ün pa 800´den özellik olarak fazla olmasi gayet normal ,O da normal bir üst serisi .Ama bence orgun serisi degilde sana ne verecegi önemli ses konusunda Örnek,Biz bir arkadasla ayni ritmi ayni kitler ile bir pa 800 ´e birde pa 1x ´e yükledik ,ayni ritim ayni sesler .ve sonrasinda iki orgla dügüne çiktik ayni ses sistemi ile .Sana garanti verebilirimki pa 1x ,pa 800 den 10 kat daha üstün ses açisindan .Bilmiyorum bu benim fikrim .Pa 800´ü tam 7 sene kullandim ve sonra sattim .Simdi tekrar org almayi dünüyorum,Oda pa 80 neden diye sorma
 

emreyusuf55

**Müzik**
Katılım
20 Ocak 2010
Mesajlar
1,393
Puanları
38
Konum
TEKİRDAG
Enst.
SAZ
Tabiikide pa 900 ´ün pa 800´den özellik olarak fazla olmasi gayet normal ,O da normal bir üst serisi .Ama bence orgun serisi degilde sana ne verecegi önemli ses konusunda Örnek,Biz bir arkadasla ayni ritmi ayni kitler ile bir pa 800 ´e birde pa 1x ´e yükledik ,ayni ritim ayni sesler .ve sonrasinda iki orgla dügüne çiktik ayni ses sistemi ile .Sana garanti verebilirimki pa 1x ,pa 800 den 10 kat daha üstün ses açisindan .Bilmiyorum bu benim fikrim .Pa 800´ü tam 7 sene kullandim ve sonra sattim .Simdi tekrar org almayi dünüyorum,Oda pa 80 neden diye sorma
PA 1 VE PA2 SERİLERİNDEKİ SAUND KORG seisinin hiç birinde yok ayrıca pa800 lerdeki siviş ler çok sert ve tez basmıyor klavyesi pa900 gibi yumuşak değil ben ikisinide kullandım bana göre pa900 daha iyi yinede renkler ve zevkler tartışılmaz
 

emreyusuf55

**Müzik**
Katılım
20 Ocak 2010
Mesajlar
1,393
Puanları
38
Konum
TEKİRDAG
Enst.
SAZ
Ben kimseye bakarak yazmıyorum benim pa900 6 binlira aşşagı asla vemem 2 el fiatlarınada ben bakmıyorum
 
Katılım
11 Nis 2010
Mesajlar
1,156
Puanları
38
Konum
Küçükçekmece
Enst.
Pa600Qt
Ilginiz için teşekkürler. 6.000 lira yazmışsınız bakmama gerek yok.
En pahalı fiyatsınız. :) Ben gerçekten satmak isteyen,piyasaya uygun ve fiyat performans açısından avantajlı Pa900 bakıyorum.
 

emreyusuf55

**Müzik**
Katılım
20 Ocak 2010
Mesajlar
1,393
Puanları
38
Konum
TEKİRDAG
Enst.
SAZ
Olabilir ben orggumun ederi bu ihtiyaçtan değil 4x almak için satışa çıkarttım satılmazsa sorun yok yola pa900 le devam ucuz yazanlar demekki orglarında sorun varki öyle yazmışlar
 
Katılım
11 Nis 2010
Mesajlar
1,156
Puanları
38
Konum
Küçükçekmece
Enst.
Pa600Qt
"6000'den aşağı fiyata arıyorum" konusu
Hangi ara 6.000'e satıyoruma geldi :D

6.000 tabiki olacak rakam değil. 5.300'e düştü en son birisi. Silik çizik vs. Yok. Amatörden.
 
Üst